DULU ANGIN DALAM BADAN KINI DAH TAK RASA SESAK NAFAS LAGI

Alhamdulillah, berkat kesabaran untuk berikhtiar dengan peppermint ginger plus dan garlic complex , akhirnya penderitaan yang beliau alami selama ini iaitu masalah angin dalam badan beransur baik. Sudah tak rasa sesak nafas lagi, katanya

Beliau masih muda, sekian lama mengalami angin dalam badan. Kalau datang angin tu, kerja pun tak produktif, makan pun tak menentu. Sudah banyak kali ke hospital tapi tetap datang juga sakit angin yang teruk itu. Saya cadangkan beliau pergi berurut dengan tukang ururt saraf professional secara berkala serta beberapa tips eksklusif untuk mengatasi sakit angin, selain tidak sesekali meninggalkan ubat doktor. Makan suplimen bukan syarat untuk tidak makan ubat hospital ya


testimoni fresh


beliau hanya beli set bajet sahaja : 
peppermint ginger plus dan garlic compex


1. PEPPERMINT GINGER PLUS 
tapi turut mengandungi 3 bahan lain iaitu PUDINA , POKOK ADAS ( FENNAL ) dan CEKUR MANIS ( ANISE )

Pudina 
- melegakan otot perut
- membantu dalam penghadaman, 
- membantu sistem pencernaan
- melegakan gastrik, mabuk ,pedih ulu hati, cirit-birit. 
- detoks , buang toksin dalam tubuh
- melegakan kesan-kesan sampingan seperti muntah dan kehilangan selera makan yang timbul daripada rawatan kemoterapi.
- bersihkan gigi , nafas yang segar , elak nafas berbau
- membantu bertindak menjadi penyejuk kepada kulit
- membantu dalam masalah kegatalan kulit
- pudina merangsang mengeluarkan peluh,

Halia
- anti radang & antibioik semulajadi
- merangsang rembesan air liur enzim untuk pencernaan makanan. 
- mengurangkan ketidakselsesaan perut dan usus, sakit haid, loya dan mual daripada hamil, angin selepas melahirkan anak (semasa pantang)
- mengekalkan peredaran darah normal.
-mengandungi kromium, magnesium & zink yang boleh membantu untuk memperbaiki aliran darah, 
-bantu elak kesejukan, cegah demam , selesema dan peluh berlebihan

Adas
- membantu gejala perut kembung selepas makan. 
- melegakan sakit perut dan melegakan gejala sejuk.
- melegakan sembelit 
- bertindak sebagai juap & pelawas
- memang terdapat dalam salah satu bahan kebanyakan ubat cirit birit ,sakit perut & gastrik

Cekur Manis
- melegakan masalah pencernaan dan gejala kesakitan haid, batuk dan kahak. 
- peredaran tenaga dalam badan
-mengurangkan kembung dan menyelesaikan saluran penghadaman yang masih digunakan hari ini, terutama dalam pediatrik


2. GARLIC

-,anti oksidan , anti bakteria
- antibiotik semulajadi yang selamat
- tingkat sistem imun
- mengurangkan tekanan darah bagi orang yang mempunyai tekanan darah tinggi
- sumber vitamin B6 - diperlukan untuk sistem imun yang sihat dan pertumbuhan sel-sel baru yang berkesan
- mengurangkan stress ,( terkena angin - cukup time sangat lah tensen )
- tingkatkan tahap insulin & kawal gula dalam darah

ini set lengkap buang angin dalam badan










Info Lanjut:

013 976 1627

alluana35@gmail.com


Previous
Next Post »

1 comments:

Write comments
Along Misuari
AUTHOR
04 December, 2016 delete

Boleh try nanti..
Boleh bagi kat isteri juga nie..

Ikhlas Dari
Along Misuari

Reply
avatar