bahejabella: 06/09/15

BERCUTI DI PULAU PINANG LAGI

Cuti sekolah dua minggu , terdapat di dalamnya cuti umum sempena hari keputeraan Sultan Abdul Halim . Ramai yang mengambil kesempatan untuk berkahwin atau mengadakan resepsi perkahwinan pada tarikh tersebut termasuk la aku , ehh typo , termasuk lah yang menjemput aku

Banyak jemputan pada 6 Jun , tak menang tangan dan kaki untuk menghadirinya. Maafkan saya atas ketidaksempatan hadir pada sesiapa yang menjemput . Saya hanya ada dua kaki sahaja dan seorang isteri. Pada tarikh tersebut , saya menuju ke utara untuk menghadiri majlis resepsi pernikahan dua orang junior saya semasa zaman belajar di Cairo dulu. Diorang ni doktor perubatan. Diorang side-kick saya , rasa ralat juga kalau tak boleh hadir sebab sudah lama berjanji mengesahkan kehadiran 

Tapi sebelum pergi kahwin-kahwin tu , macam biasalah kena mandi kolam dulu kat rumah kakak. Kalau jumpa menda alah ni , bukan baheja je yang excited , abuya laa yang terlebih over excited

kolam rumah kakak
kolam di rumah kakak


doktor amer nikah
walimah doktor amer imran di Kepala Batas 


doktor abdul fatah nikah
walimah doktor abdul fatah di Pendang , Kedah


HADIAH DARI HATI

Sebagai membawa identiti shakleean yang berwibawa , aku kena hadiahkan shaklee items jugak untuk diorang ni. Walaupun aku tahu , stigma sesetengah doktor terhadap suplimen. Tapi diorang kena terima juga hadiah suplimen ni sebab aku senior. Berani bangkang senior?

Nampak je kotak kecil , tapi kualiti lebih setanding dengan harga 4 kotak set pinggan corelle 16 pieces. Collagen terbaik ini bukan sekadar untuk tegang-tegang kulit muka , tapi ia lebih dari itu

collagen shaklee
collagen powder terbaik



Faith

Muhammad Nizam