Seorang Lagi Baby Kacukan Selepas Si Cantik Dhuhaa Sophea

Seorang Lagi Baby Kacukan Selepas Si Cantik Dhuhaa Sophea

Viral 3 - 4 hari yang lepas kisah dan gambar baby tercantik kacukan Rusia (suami) dan Melayu, atau lebih tepatnya orang Terengganu (isteri). Orang Ganu memang comel comel blaka, kann..hihi

Dhuhaa Sophea, memang cantik sungguh

(ermm nama pun cantik jugak, tak mustahil selepas ni ramai yang akan letal nama bakal baby mereka dengan nama Dhuhaa)


Dhuhaa Sophea Stumbrys ialah anak perempuan kepada Siti Safuraa yang berasal dari Terengganu dan juga seorang pemuda Rusia , Asadullah Stumbrys namanya

Cuma, selepas viral gambar baby cantik ni (kemain ramai yang share kat facebook), abuya ada jumpa sorang lagi baby kacukan. Kali ni bukan Rusia, tapi dengar-dengarnya kacukan Bosnia Herzegovina







siapa ni sebenarnya?


Tu semua gambar throwback je. Si kakak baheja nafeesa ni haa, anak sulung abuya yang sentiasa baby untuk abuya. Kecik-kecik dulu banyak la gaya Kalau tengok balik video-video lama , senyum sorang-sorang je abuya. Sekarang dah nak jadi kanak-kanak lincah, girang dan sangat aktif. Suka kacau orang pun ye jugak sekarang ni


#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.
bahejabella © . Designed by MaisarahSidi.com