Happy Birthday Ke 4 Sayang

Happy Birthday Ke 4 Sayang

Tanggal 16 Disember lalu, genap lah 4 tahun sudah Salsabeela kesayangan abuya, buah hati pengarang jantung. Kadang-kadang racun hati, kadang-kadang penawar duka. Selalu bersaing dengan kakak walaupun selalu tewas dek saiz badan yang tak setanding kakak. Menang? adalah beberapa kali. Yang banyakya di akhiri dengan tangisanKelincahan salsabeela dan telatah yang menghiburkan, bercakap pot pet pot pet seringkali buat abuya terlupa, dah besar rasanya kak ngah ni ye. Macam baru saja abuya azankan di telinga selepas dilahirkan, macam baru semalam abuya merakam video kak ngah kali pertama panjat tangga setelah laju berjalan dan berlari. Sedar-sedar sekarang dah 4 kali rupanya sambut ulangtahun kelahiran

biasalah acara potong kek ni

throwback masa birthday yang pertama


masa kecil

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.
bahejabella © . Designed by MaisarahSidi.com