21 May 2015


BAHEJAKU SAYANG , SEKARANG KENA BERKONGSI KASIH TAU

Part yang paling tak tahan,fragile dan sangat menguji kesensitifanku ialah bila keluar awal pagi nak pergi kerja  , anak tidur , dan bila pulang petang pun anak tidur. Tak sempat peluk cium , lambai-lambai , pesan-pesan , dengar cerita diorang

Baheja dulu sepenuhnya ditumpahkan kasih . Ye lah baru anak sorang kan , sekarang dah ada adik , semuanya sudah berbeza. Dulu dtimang-timang , sekarang kerap juga kena marah. Bila terkenang balik , memang sebak sungguh dan menyesal bila termarah. Bila difikir-fikirkan layanan terhadap anak dengan layanan terhadap kawan-kawan  , ermm kadang-kadang terdetik , siapa yang lebih aku sayang sebenarnya?


beberapa bulan selepas kelahiran
posing beberapa bulan selepas kelahiran

BAHEJA SI FOTOGENIK

Baling belakang gambar baheja , wajah-wajah kesayangan hamba

posing umur setahun
posing time umur setahun 

posing-posing persis model
meningkat umur setahun , posing ala model sikit
mula mula boleh duduk
posing time mula-mula boleh duduk dengan baik
posing tepi kolam
bila besar sikit , selalu ajak mandi kolam
macam macam ragam
macam-macam gaya

kena tinggal dengan abuya
sebak , kena tinggal dengan abuya


posing baheja lagi
posing posing lagi
baheja dapat beg
ni pun time kena tinggal dengan bonda , bonda pergi kl urusan universiti ,
pujuk dapat beg minnie mouse baru




pesanan untuk bonda

bonda bonda , nanti bila baheja ada adik ramai , bonda sayang baheja kan , bonda jangan lupakan baheja ye..
macam tu lah kot isi hati baheja ketika ini



saat saat kasih perlu dikongsi dengan adik
baheja , di saat bermulanya kasih perlu dikongsi sama rata dengan adik





LOVE & FAITH

ABUYA

DIBUANG OVARI BUKAN SALAH SHAKLEE

Dua tiga minggu lepas heboh seantero Malaya viral kisah wanita dibuang ovari kononnya sebab makan suplimen sampah shaklee? . Viral hinggakan tak menang tangan untuk menjawab soalan bertubi-tubi dari anak-anak buah team dan dari kalangan yang sememangnya sudah lama menanti-nantikan berita kelemahan shaklee. Bagai mengantuk disorongkan bantal. Fuhh hebat penangan shaklee kan. Asal ada kes viral suplimen je , mesti shaklee terbabit sama. Alhamdulillah , lagi banyak hangpa duk viral , lagi banyak orang bertanya , end of the day, In sya Allah semoga lagi lagi banyak yang ingin menggunakan dan terjatuh cinta dengan shaklee dan lagi banyak yang merasakan keseronokan nikmat bershaklee

Maaf , bukan sebab saya pengedar shaklee , bukan nak agung-agungkan atau taksub tak tentu hala , tapi saya nak tegaskan , shaklee syarikat yang kukuh ini tidak sekali-kali mendiamkan diri jika benar berlaku kes-kes sebegini. Shaklee sangat menjaga reputasinya dan akan melakukan siasatan sehingga ke akar umbi. Bukan sekali dua kes-kes sebegini dikaitkan dengan suplimen tersohor ini. Shaklee bukan sebarangan suplimen yang dimasak di celah dapur tanpa menjaga kebersihan. Shaklee bukan sebarangan campuran yang hanya diorder dari cina- pakej semula - tampal sticker jenama- then masuk iklan tv promo 6 minit. Tidak sekali kali. NEVER!
Dan shaklee , tak perlukan duta! The products speaking itself

NAMA SHAKLEE DIBERSIHKAN

Akhirnya wanita ini tampil memberi penjelasan bermakna dan membersihkan nama shaklee. Dan beliau sendiri yang membenarkan statementnya kali ini diviralkan supaya lebih jelas. Anda sendiri boleh ke facebook beliau


bukan salah shaklee
penjelasan yang sangat bermakna

REVIEW ANTARABANGSA SHAKLEE


Tengok la , baca la sendiri review, komen  diorang ni , bukan orang tempatan ni tau. Bukan dibayar dan bukan akaun fake ( larat ke kami nak buat banyak akaun fake?)

review shaklee
review dan komen pengguna tegar shaklee


review dan komen pengguna tegar shakle
review dan komen pengguna tegar shaklee

review dan komen pengguna tegar shaklee
review dan komen pengguna tegar shaklee

VIVIX MURAH

Selingan , promosi vivix murah dan percuma vitalea sempena ulang tahun ke 100 multivitamin tertua ( vitalea ) dunia ini , Jangan lepaskan peluang. Best deal and kawtim dengan saya

 2 botol vivix , anda dapat :- 

✔ diskaun 5%
✔ terus jadi ahli PERCUMA
✔ postage PERCUMA
✔ Vitalea PERCUMA yang bernilai RM 94.08
✔ CASH BONUS

banyaknya percuma!
promosi vivix
promosi vivix


senyumlah sikit
senyumlah sikit



Bernutrisi dan konsultasi percuma ?


Muhammad Nizam Yusof
Founder & Director : NZ World Kingdom

SMS / WHATSAPP 013 976 1627
Emeil ; alluana35@gmail.com

FB : Muhammad Nizam


#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN

backlinks

ping blog Backlink - OhDunia.my

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

tinggalkan jejakmu