11 September 2016

Bulan ni Shaklee ada promosi selain rangkaian produk kesihatan iaitu pembelian shaker baharu yang boleh dibeli dengan separuh harga jika mencapai points tertentu. Shaker ini sangat lah limited, dijual sepanjang bulan ini sahaja atau sehingga stok sudah habis. Makna kata kalau 15 September 2016, stok shaker dah habis seluruh Malaysia, maka habis la promosi. Belum tentu ada pengeluaran batch ke dua atau promosi seterusnya. Korang kena cepat grab!

Promo Shaker Baharu

Kecoh juga sekejap apabila stok shaker yang smart dan trendy ni dikhabarkan telah pun habis di beberapa branch Shaklee... woww siapa cepat dia dapat la ye. Ahli dan pengedar pun kemain sorang -sorang borong 4-5 biji, makin cepat la shaker kehabisan stok..kan


Aku pun sempat la jugak rembat 2 biji setakat ni dan ada satu biji lagi belum sampai




Syok gak minum cinch shake dalam shaker baharu ni. Tapi kan, dalam rumah ni ada budak-budak dengki tau. Dalam banyak-banyak cawan dan botol air kat dapur tu, shaker baharu abuya jugak la diorang nak kebas. Dengan penuh perasaan pulak tu minum



Tu air milo ye. Diorang suruh buat. Tapi jangan risau dan #jangankecamsaya. Air milo tawar je tu. Yer la takkan nak bagi cinch shake pulak



Korang yang nak jugak shaker shaklee yang stylish ni, cepat-cepat order tau. Nanti habis, nangis celah bucu meja..hehe

Hubungi saya ;-
013 976 1627
alluana35@gmail.com

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN