Pulut Kuning Zarina Zainuddin Sedap Sangat

Pulut Kuning Zarina Zainuddin Sedap Sangat

Sibuknya (buat-buat sibuk) bulan ni. Baru nak masuk entri kedua april ni. Punyalah sibuk tu macam orang nak jadi calon wakil rakyat. Tahniah buat bakal-bakal wakil rakyat nanti. Saudara ada, senior ada, saing sohabat pun ada yang jadi calon. Semoga semuanya dipermudahkan

Tunaikanlah tanggungjawab dengan penuh amanah. Tiket YB bukanlah jalan singkat untuk kumpul harta dunia atau beli lembu guna duit rakyat dan kumpul kondo mewah di luar negara. Buat YB YB yang tidak lagi tercalon, jangan laa merajuk dan sentap sangat. Bagi can laa abuya pulak jadi pengganti. Abuya pun nak merasa juga naik kereta ada driver. Isi minyak tak pakai duit sendiri. Bil telefon boleh free free. Dalam dewan sepakat sokong usul naik gaji yb yb

Dalam kecoh nak pru14 ni, sempat juga meng-order pulut kuning zarina zainuddin. Ye lah, asyik terliur je tengok video pulut kuning dia tu dalam instagram. Bila dapat tahu ada ejen dari kuala terengganu yang nak ambil order, sepantas kilat lah aku whatsapp dia. 4 bekas sekali gus walaupun harga termasuk delivery tuu macam dua kali ganda kalau dibeli di kedai area rumah sini. Tapi dek kerana kuasa marketing  yang power, telah berjaya menambat hatiku ini untuk membeli. Apatah lagi aku dan pulut kuning memang tidak dapat dipisahkan.. kihkih


yaaa... tudiaaa



pulut pandan sambal bilis petai pun ada



Rasa? Secara jujurnya pulut memang sedap, perfect 10. Cukup lemak, santan dan rasa segala, lembut pulak tu. Lembut dia bukan melekit-lekit macam ada gam tu. Tapi lembut sempurna sebiji-biji beras pulutnya. Letak dalam peti semalaman, makan keesokan pagi pun masih sedap

Rendang tu ok lah dan masih boleh ditelan dan dihadam. Cuma ada rasa kurang 'kick' . Namun ia masih boleh diterima walaupun rendang mak tetap terbaik

Bagi yang nak order, boleh jenguk ig beliau dan alert dengan setiap pengumuman nama-nama ejen, waktu dan kawasan delivery seluruh negara

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.
bahejabella © . Designed by MaisarahSidi.com