20 August 2015

BAHEJA YANG SEKSI

4 tahun lalu cukup pantas. Suka duka , tangis tawa. Yang seksi pun ada. pejam celik pejam celik , sekejap benar baby baheja dah jadi kid , gegirl, forever abuya's sweetheart. Tengoklah tu keseksian dia dari zaman lampau 

usia beberapa bulan selepas dicukur botakkan
usia beberapa bulan selepas dicukur botakkan


keboringan tunggu bonde pergi shopping
kebosanan tunggu bonde pergi shopping

cuba menggoda sambil mengantuk
cuba menggoda sambil mengantuk


sempat posing sebelum masuk tandas
sempat posing sebelum masuk tandas



aksi selepas swimming
aksi selepas swimming

main syampu
main syampu


Love & Faith
Sayangmu, abuya

Ramai  sebenarnya yang memilih dan menggunakan shaklee. Selebriti tempatan mahupun antarabangsa. Secara langsung atau tidak langsung. Ada yang secara terang-terangan reveal dalam instagram mereka. Oppps mereka tidak dibayar. Langsung tidak . Mereka tidak menjadi duta atau jurucakap. Mereka tidak mewakili syarikat. Ada yang selalu pergi sendiri ke HQ untuk membeli produk . Mereka sendiri rela hati berkongsi kesan hebat yang dialami setelah menggunakan produk terlanjur laris shaklee ni

ARTIS GUNA SHAKLEE

1-OPRAH WINFREY - my childhood days , selalu jugak tertengok oprah winfrey talkshow , antara episod paling di ingati ialah episod oprah & her team pergi disneyland. Phewww, biasalah zaman kanak-kanak kan penuh dengan dunia disney, siapa yang tak terliur nak pergi, kan

SET GET CLEAN tersenarai dalam oprah's favorite things through the years

Oprah telah bercakap mengenai Shaklee dalam episod  " Going Green " dan " Oprah's Favorite Things". Dia jelas menggemari "Get Clean" produk kerana dia selalu bercakap mengenainya dalam pelbagai  rancangan tv lain. Pakej get clean shaklee ni mengandungi set dishwash , set laundry dan household. Tidak mengandungi bahan kimia dan peluntur. Penggunaan sangat jimat dan berbaloi-baloi


oprah pilih set get clean
oprah pilih set get clean



2- RITA RUDAINI - ni sudah ramai yang tahu, dulu rita hanya menjadi penggemar setia shaklee. Bukan sahaja untuk diri sendiri , tapi juga untuk anak-anak beliau. Sekarang , rita telah pun menjadi pengedar , shaklee independent distributor


instagram rita
instagram rita

instagram rita
instagram rita


instagram rita
instagram rita


instagram rita
instagram rita

instagram rita
instagram rita


3- MIZZ NINA 


mizz nina amal shaklee
mizz nina amal shaklee


4 - ATLET OLIMPIK - artikel Eli Brimer

atlet
atlet



5- HARLEY SAMUEL PASTERNAK -  seorang personal trainer,penceramah motivasi, writer dan host tv. Pasternak terkenal kerana buku beliau The Body Reset Diet and The 5-Factor Diet ...bekerja dengan ramai selebriti sebagai personal trainer... Pasternak dikenali penonton sebagai salah seorang host bersama ABC's 2012 


harley samuel pasternak
harley samuel pasternak

harley samuel pasternak
harley samuel pasternak


6 - UCAPAN ARNORLD SCHWARZENEGGER 

 petikan ucapan arnorld

Gov. Arnold Schwarzenegger speech during the celebration of the Millionth tree that Shaklee planted. He said that he has been aware of the Shaklee company for decades because with a Fitness background and coming here as a Body Building Champion to continue winning competitions having good nutritional supplements, vitamins, minerals, proteins were very important and Shaklee was the outstanding company that most of the athletes used. 

Back then he partnered with Shaklee to take care of his body, Now they partner up to take care of the Planet.







7- ASHRAF MUSLIM - video bersama Tuan Haji Roslan






8 - LEUNIEY NATASHA , isteri kahirul fahmi (apek) , penjaga gol pasukan bola sepak Harimau Malaya, amal set bersalin dan berpantang shaklee


instagram leuniey natasha
instagram leuniey natasha


9 - RACHAEL RAY - dalam program tv Rachael Ray , menunjukkan Lara Spencer bercakap tentang Shaklee  Get Clean Starter Kit sebagai satu cara untuk membersihkan rumah anda dan membantu planet ( go green ) dan lebih jimat , menyelamatkan dompet anda.


10- EMMA MAEMBONG , minum vivix , merasai kesan dalam tempoh 24 jam katanya. Ayat dia sendiri ye , bukan ayat dibayar


emma amal vivix
emma amal vivix


11 - ELFIRA LOY  minum performance drink. Performance drink ni sesuai sangat untuk musim panas sekarang dengan gejala strok haba ni


elfira loy
elfiraloy


Setakat yang di ketahui ramai lagi selebriti turut bershaklee , antaranya gwyneth paltrow ( model & bekas tunang brad pitt ) , yasmin hani juga dihadiahkan set berpantang shaklee , ayu raudhah dengan vivix nya ,  anang & ashanty ( indonesia ) 





Bernutrisi & konsultasi PERCUMA dengan saya..?


Muhammad Nizam Yusof
SMS / WHATSAPP 013 976 1627

EMEIL : alluana35@gmail.com
FB : Muhammad Nizam


#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN

backlinks

ping blog Backlink - OhDunia.my

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

tinggalkan jejakmu