OMEGA GUARD UNTUK SEMUA

OMEGA GUARD UNTUK SEMUA

OMEGA GUARD ialah makanan tambahan yang mengandungi minyak ikan. Satu hidangan OMEGA GUARD menyediakan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA & EPA.

DHA  tu apa :-

DHA atau Asid docosahexaenoic adalah sejenis rantaian panjang asid lemak Omega-3. Ia merangkumi kira-kira 97% dan 93% daripada semua asid lemak Omega-3 dalam otak dan mata.

Asid docosahexaenoic (DHA) dan Asid Eikosapentanoik ( EPA ) adalah asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam . DHA & EPA mampu mengurangkan keradangan , menggalakkan fungsi otak , sistem saraf dan fungsi mata yang diperolehi melalui pemakanan.

Tubuh manusia tidak boleh menghasilkan EPA dan DHA ini . Kita perlu mendapatkan sumber EPA dan DHA dari sumber makanan dan juga SUPPLEMENT.

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.
bahejabella © . Designed by MaisarahSidi.com