10 September 2015

AJK Parti Amanah Negara


Penasihat Umum 
 Ustaz Ahmad Awang

Pengerusi 
Hj Mohammad Sabu

Timbalan Pengerusi 
Hj Salahuddin Ayub

Naib Pengerusi
Dato Dr Mujahid Yusof
Ustaz Hassanudin Mohd Yunos

Ketua Wanita 
 Dr Mariah Mahmud

Ketua Pemuda 
 Mohd Sany Hamzan

Setiausaha 
 Mohd Anuar Tahir

Timb. Setiausaha 
Abang Ahmad Kardee Abang Masagus

Bendahari 
 Hj Asmuni Awi

Setiausaha Orgniasasi 
 Suhaizan Kaiat

AJK

Dr Mohd Hatta Ramli
Ir Khalid Samad
Ir Izham Jashim
Hj Adly Zahari
Raj Munni Sabu@Aiman Athirah Al Jundi
Dato Seri Muhammad Nizar Jamaluddin
Mazlan Aliman
Aminolhuda Hassan
Mohd Hanipa Maidin
Dato' Fakhrulrazi Zawawi
Saari Sungip
Zulkifli Mohd Omar
Hu Pang Chaw
Dato Wan Abd Rahim Abdullah
Hasnul Baharuddin

PETUA RAWAT  BATU KARANG DALAM HEMPEDU

Minggu lepas bersembang dengan seorang customer tetap , bercerita masalah dia yang belum lega. Dia ada batu karang dalam hempedu. Macam tu la bunyi masalah dia. Kemudian bersangkut paut pula dengan gastrik

mesej customer
Mesej customer
mesej customer
Mesej customer

Aku suruh akak ni jumpa doktor (haa jangan ingat aku jual shaklee , nak main cadang je sebarangan suplimen untuk ambil kesempatan untung ye , apatah lagi nak membelakangkan doktor). Tapi katanya dia dah pergi jumpa doktor pakar dan rawatan susulan. Dah tak larat mungkin nak naik turun hospital

Aku bagi tips rawat batu karang dalam hempedu ni dari Doktor Hamid Arshat. Nanti kita tengok perkembangan seterusnya. Harap akak ni sembuh dan bertambah sihat :-

PETUA DOKTOR HAMID ARSHAT :-


Satu petua nak rawat batu karang dalam kilang hempedu 
( Gall Bladder Stones)

Minum 4 gelas apple juice tiap-tiap hari selama 5 hari berturut-turut

Hari ke-6, jangan makan malam (dinner)

Pada pukul 6 petang makan satu sudu camca garam Epsom (magnesium sulphate) , beli dari farmasi

Pukul 8 malam ulang makan garam epsom
Pukul 10 malam, Campurkan satu cawan (250 ml) Olive oil atau sesame oil dan setengah cawan juz lemon yang fresh (perah 3 biji lemon)

Campur olive oil dengan juz lemon dan minum
Insyaallah esok pagi buang air besar akan kelihatan batu-batu karang keluar

~ Dr Hamid Arshat


Antara komen positif mengenai petua rawat batu karang oleh Doktor Hamid ini :-

komen
Komen
komen
Komen

batu karang
Batu karang

Selamat mencuba!


DOA MOHON JODOH

DOA ZURIAT (KETURUNAN) YANG BAIK


Salam Khamis , doa sebenarnya tidak terikat , doa la apa sahaja yang baik-baik dengan Tuhan. Apa pun bahasa , apa pun permintaan , moga Allah dengarkan , pandang dengan belas dan ihsan serta perkenan

Doa yang masyhur diamalkan untuk moga-moga bertemu jodoh dan keturunan yang baik-baik , boleh amal dari ayat al-Quran ini :

Surah al-Anbiya' , ayat 89

Surah al-Anbiya' , ayat 89


Surah Ali-Imran , ayat 38

Surah Ali-Imran , ayat 38

Surah al-Furqaan , ayat 74

Surah al-Furqaan , ayat 74



#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN