bahejabella: 06/11/16

Dalam bahejabella.com ni ramai yang cari suplimen untuk masalah angin dalam badan.. Kalau kena angin dalam badan ni silap haribulan boleh menggelupur satu badan.... Senak dada, sebu perut...tu belum campur lagi angin dan migrain serang berjemaah.. Ma sya Allah... satu kerja apa pun tak boleh buat

Buang Angin Dalam Badan

Apa yang disarankan doktor , buat lah. Kalau doktor bagi makan ubat hospital , makan la.. Kalau doktor cakap dah kena operate (makna kata operate tu jalan akhir, kalau tak operate boleh bawa maut) pergi la buat operation. Jangan ambil lewa nasihat doktor.. Dan ... jangan pandai-pandai nak cakap orang jual shaklee boikot doktor dan halang makan ubat hospital... no..no...no

Kalau nak pergi berurut dan usaha dengan ubatan tradisional kampung, tiada siapa yang mampu halang. Saya pun pergi jugak. Tukang urut saraf professional.. Kena cari betul-betul tu...

Kalau nak makan shaklee untuk masalah angin.. pun boleh... bukan nak kempen naahh... nak cadang jer.. :=) heheh..

Dalam entri hits sebelum ni dah cerita fungsi dan kandungan yang ada dalam pakej shaklee untuk angin dalam badan... Alfalfa, Garlic Complex dan Peppermint Ginger Plus... Baca SINI  ...
Cuma kali ni nak tambah cadangan VIVIX untuk lebih power dan optimum...

 VIVIX  memang la sangat eksklusif, berbaloi dengan kualitinya...

Testimoni Vivix Untuk Masalah Angin Dalam Badan


kredit : Master Zura

kredit : Asnie FaisIzzul

ni customer aku
(dia tulis abg tu suami dia ye, 
bukan aku)

Baca : 16 TESTIMONI TERBAIK BUANG ANGIN DALAM BADAN

Allah Maha Memberi Sembuh

Hubungi saya :-
013 976 1627
alluana35@gmail.com