28 November 2016

Itulah antara moment indah adik beradik yang sempat diabadikan sepanjang cuti sekolah yang baru bermula dua tiga hari ni. Main-main dalam rumah je. Belum sempat (baca : belum rajin) dan belum plan nak ke mana-mana lagi


Adik a.k.a kak ngah ni memang tak boleh berpisah dengan kucing-kucing yang bertandang tanpa diundang ke rumah ni. Pantang kucing masuk dalam rumah je, mesti terus nak terkam dan main dengan kucing dia

habislah lemas kucing tu dik duk sumbat dalam khemah


Yang kakak sorang ni pulak kuat merajuk. Makin besar makin kuat merajuk. Tu siap dengan telekung lagi merajuk dalam keimanan gitu haa.. Ada la tu hajat dia nak tak dapat atau yang abuya tak tunaikan...hehe

bertabahlah kakak

ni pun tengah merajuk, sebab nak mencelah jugak time snap gambar agaknya...takut tak sempat kot

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN

backlinks

ping blog Backlink - OhDunia.my

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

tinggalkan jejakmu