10 December 2016

Lama dah air soda laici ni viral kat facebook kan. Laa ni baru nak try buat. Beli bahan nak buat air soda laici ni dan campurkan semua skali

RESIPI AIR SODA LAICI VIRAL


Bahan-bahannya ialah 2 botol air soda 
(F&N), 3 tin laici, asam boi dan serai. Tuang semua dalam jug. Kalau nak manis, bancuh sedikit air gula 


ermm... sedap kan versi ais ni

siap dalam cawan


Selamat Mencuba!

Krim Herba ini ialah krim yang sangat melegakan dan nyaman sekali. Ia diuji secara klinikal dan berkesan untuk melembutkan kulit, termasuk kulit yang kasar dan keras pada lutut, siku dan kaki. Ia diberi nama Herbal Blend Multi Purpose Cream ( Krim Herba Pelbagai Guna)
Herbal Blend


Ia dirumus daripada ekstrak tulen herba semula jadi yang sungguh menyegarkan termasuk sej, horse chestnut, yarrow dan rosemary

Boleh la disapu pada tumit kaki yang pecah, menyelesaikan masalah kulit gatal, hilangkan ruam pada bayi, sapu kat kesan jerawat dan sebagai pengganti vicks atau losyen harian

Boleh juga sapu kat perut anak dan untuk ibu mengandung sebab ia organik, bebas paraben, kimia atau racun berbahaya. Pengganti semburan aerosol pun boleh sebab nyamuk tak berani dekat kalau dengan herbal blend ni. Sebelum tidur, sapu kat badan dan kaki anak



Ni kisah minggu lepas. Seorang customer beli krim herba ini untuk anaknya yang mengalami allergik. Habis merah satu badan dan gatal

Alhamdulillah, setelah 6 hari penggunaan, telah nampak kesan yang sangat baik. Anak semakin sembuh dan kembali ceria

Terus repeat order 2 tiub

Siap di recommed kat kawan dalam facebook


Ni pulak anak murid aku. Lapar, nak masak maggi. Masak sendiri kononnya. Akhirnya terkena air panas. Tak tahulah maggi tumpah ke apa. Itulah kesanyya kat badan dia. Ni dah hampir 80% baik setelah bagi sapu krim herbal blend. Masa mula-mula kena tu, lagi ngeri, siap gelembung. Alhamdulillah

Info Lanjut :-
013 976 1627
alluana35@gmail.com



SEMAKAN KEMASUKAN KE TINGKATAN 1 BAGI SEKOLAH KAWALAN KPM 


SECARA 'ONLINE' ATAU SMS AKAN DIBUKA PADA :-

20 DISEMBER 2016


 Semakan Online 
KLIK : DI SINI

 Semakan SMS :-

MOE<jarak>SKKAWALAN<jarak>
ANGKA GILIRAN UPSR  dan

SMS ke 15888


Semoga berjaya dan selamat menempuh alam sekolah menengah buat adik-adik tingkatan satu

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN