14 November 2016

Alhamdulillah, sedikit perbualan kebahagian dari sang anak yang dikongsi oleh rakan kami dari family besar nutrisi. Ia bukan sekadar testimoni lariskan produk, tapi ia lebih kepada perkongsian kegembiraan dan kesyukuran apabila si ibu bertambah sihat




Mana tak gembiranya anak jika si ibu yang menanggung sakit buah pinggang tahap 4 dan perlu menjalani dialisis secara berkala dan menelan kos yang tinggi , kata doktor akhirnya dah stabil dan kembali normal. Alhamdulillah dengan asbab ikhtiar melalui vivix. Allah jua Maha Memberi Sembuh

Sebab tu laa aku sayang sangat vivix ni. Tak boleh tinggal dan kena konsisten. Almaklumlah dah masuk 3 series, family ada diabetic history pulak tu...seram. Walaupun iktiqod kita, mudhorat dan manfa'at itu memang datang dari Allah. Tapi berikhtiar hak makhluk dengan izin Allah jua.. kan

antara cara aku minum vivix ialah campur dengan madu... hurm sedap

Salah satu bahan premium dalam vivix juga ialah makanan sunnah tau... buah yang disebut makanan dalam syurga iaitu anggur



Inilah dia buah anggurnya. Anggur premium yang sangat tahan lasak dan bersaiz besar berbanding anggur biasa. Adalah lebih kurang satu penumbuk aku ni haa besarnya

pokok anggur muscadine



Jom baca :




Info Lanjut :

013 976 1627
alluana35@gmail.com

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN

backlinks

ping blog Backlink - OhDunia.my

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

tinggalkan jejakmu