MAK ,TERIMA KASIH SEBAB PULAS TELINGA

MAK ,TERIMA KASIH SEBAB PULAS TELINGA


minggu lepas isu rotan... mak ayah nanti kena hukum kalau rotan anak.... ermmm...  kesalahan jenayah kalau rotan anak, katanya... ermmm ermmm ermmm...

sebenarnya menteri kena perbetulkan sikit statement tu... kalau rotan anak dengan penuh emosi dan mencederakan sampai jadi macam kes dera , masuk hospital , pengsan , mati ( wal 'iyaazubillaah ) ... haa tu memang betul jenayah , patut pun ibu bapa atau sesiapa saja yang buat tu kena hukum..
REZEKI LAMPIN

REZEKI LAMPIN

Allah bagi kelapangan rezeki dengan banyak cara.. Allah Maha Kaya , Pemberian Allah tu sangat lah luas... Tak terbatas dan tercapai dek akalan manusia pun... Tak semestinya mintak dengan Allah murah rezeki , maka akan dapatlah duit kertas bertaburan jatuh bak hujan dari langit.. Duit sahaja kah yang ada dalam hati nurani..?

Antara hal yang memang aku terasa sangat tengah kelapangan rezeki sekurang-kurangnya buat saat ini ialah "drypers"   ( baca : pampers ) ... lampin pakai buang baby/kanak-kanak... Ya.. lampin..!

12 Kerja Part Time Yang Boleh Buat Duit Cepat - Coach Baha

12 Kerja Part Time Yang Boleh Buat Duit Cepat - Coach Baha


super kredit : Coach Baha
saya ambil ni dari artikel coah baha , sebagai rujukan saya sebab saya suka the ideas dan sharing untuk anda... tanpa sebarang edit , jom baca jap...

12 Kerja Part Time Yang Boleh Buat Duit Cepat , anda pilih nombor berapa.....

1. Menjual produk orang lain

Jika anda baru nak berniaga saya nasihatkan untuk anda belajar menjual. Menjual adalah nadi sebuah perniagaan.

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.
bahejabella © . Designed by MaisarahSidi.com