bahejabella: 09/05/15

JAWATANKUASA AMANAH (PARTI AMANAH NEGARA) NEGERI TERENGGANU


PENGERUSI : 
YBM  DATO RAJA KAMARUL BAHRIN SHAH 

TIMB. PENGERUSI : 
DR HJ SULAIMAN B. ABDULLAH

SETIAUSAHA : 
SDR WAN MOHD AZZIADI B. WAN JALIL

PEN. SETIAUSAHA : 
SDR MOHAMAD B. IBRAHIM

BENDAHARI : 
TN HJ MOHD ZABIDI B. WAN MUDA

KETUA PEMUDA : SDR HASBIE B. MUDA

AHLI JAWATANKUASA

1. TN HJ YAAKUB B. MOHAMAD
2. UST MOHAMAD LOKMAN B. HJ AWANG
3. SDR WAN AIMI UBAIDI B. WAN ISMAIL
4. SDR ZUBER B. MOHAMAD
5. UST MIQDAD B. HJ ZAKARIA
6. SDR SUHAIMI B. SULAIMAN
7. SDR ZAKARIA B. ALI
8. TN HJ ZULKIFLI B. ALI
9. SDR MUZAHAR B. HITAM
10. SDR MOHD SHAHIDE
11. SDR ZAMERAN B. JUSOH
12. SDR SALLEH B. HUSSAIN
13. TN HJ MOHD ZUKERI B. EMBONG
14. TN HJ KAMARUDDIN B. MOHAMAD
15. TN HJ OTHMAN B. ISMAIL
16. CIKGU FAUZI B. ALIAS
17. UST ROZALI B. MOHAMAD
18. SDR AZAHARI B. JUSOH
19. UST ABDUL AZIZ B. ABAS
20. CIKGU MD DAUD B. HASSAN
21. SDR AMINUDDIN MAT ALI

gerakan harapan baharu  parti amanah negara (amanah) bagi parlimen Dungun , negeri Terengganu telah pun dilancarkan semalam , 4 september 

pelancaran Amanah di Dungun
Pelancaran Amanah di Dungun

Sudah terang lagi bersuluh apa yang tersirat. Tepuk dada , gosok perut




Istiqamah sehingga kemenangan!


Akibat menulis entry kenyataan ustazah mengenai susu lembu , aku mendapat pertanyaan yang menyangka aku sebagai pengacara rancangan fiqh wanita (rancangan dimana kenyataan susu lembu itu dikeluarkan)

Mulanya masuk nombor yang tidak dikenali , aku ingatkan cusomer nak beli shaklee. Rupa-rupanya tersalah send nak tanya aku ni pengacara fiqh wanita. Mungkin betul salah hantar atau mungkin nak siasat aku yang tulis panjang lebar isu itu tempoh hari. Rileks sudah

AKU JADI PENGACARA?
Aku jadi pengacara?

BURUNG BOLEH BERZIKIR


video


Ni makcik Zabedah , salah seorang rakan facebook. Antara yang menyokong bisnes online shaklee saya. Ermm boleh tahan kelakar juga makcik Zabedah ni. Win sungguh 2 status dia kelmarin


post facebook makcik Zabedah
Post facebook makcik Zabedah

Tak mengapa la makcik , lepas ni order vivix dengan saya. Tonik awet muda yang berkesan dan telah membahagiakan ramai orang. Mana tahu , nanti jalan-jalan , orang panggil kakak , kan


Hubungi saya :
013 976 1627