bahejabella: 06/24/15

Dalam bisnes shaklee , macam-macam gelagat manusia yang ditempuh , macam-macam orang yang kita jumpa. Antara ramai-ramai yang kita jumpa tu ialah orang sekampung , semukim , sedaerah kita. Antara yang selalu saya follow dan stalk facebook dia ialah yang menggunakan nama aneng hitches. Kagum juga dengan pencapaian dan teknik marketing dia sehingga membuatkan saya nak private message dia untuk menarik sedikit aura yang ada padanya. Satu lagi sebab utama terprivate message ialah nak minta keizinan testimoni vitamin c dirinya sendiri. Dalam pada duk tersembang tu , sempat saya berseloroh pada dia minta dia jangan la balik kampung dulu , tumpukanlah kat lembah klang nun di sana. Nanti saya tak boleh cari makan kat sini. Hehehe

VITAMIN C TERBAIK

testimoni vitamin c shaklee
testimoni vitamin c shaklee

Dulu katanya dipanggil orang asli , sekarang dah berseri-seri. Itulah yang selalu diceritakan orang mengenai puan aneng ini. Hebat kan vitamin c shaklee



vitamin c shaklee
vitmin c shaklee


15 KELEBIHAN VITAMIN C SHAKLEE

1 - Murah , mampu milik , berharga 55 sen sahaja sebiji

2 - Jimat penggunaan shingga  5 - 6 bulan
3 -  Antioksida berkeupayaan tinggi - membantu mencegah jangkitan dan selesema...
4 - Diekstrak daripada kanji jagung , 1 tablet vita c plus bersamaan 500 g yang bersamaan nilai khasiat 7 setengah biji buah oren.. ( sanggup nak makan 7 biji setengah buah oren sekaligus? )
5 - Vitamin C Shaklee yang dihasilkan mempunyai bentuk molekul sama saperti yang terdapat dalam buah sitrus
6 - Mengandungi bahan semulajadi seperti bioflavonoids, hesparidin dan rose hips untuk meningkatkan fungsi vitamin c
7 - Membentuk kolagen dan mencerahkan kulit ( pilihan paling tepat jika tidak mahu membeli kolagen shaklee )
8 - Membantu menghilangkan kedut dan jeragat , awet muda
9 - Membantu merawat kulit kasar dan kering
10 - Membantu memperbaiki sistem pendarahan seperti gusi berdarah
11- Membantu meningkatkan sistem imun .. ( saya kalau rasa simptom awal nak demam , memang telan vita c shaklee ini , In sya Allah lega )
12 - Vitamin C dalam set berpantang penting dalam pembinaan tisu penghubung untuk mencantum semula tisu yang koyak semasa proses bersalin
13 - Vitamin C dalam set berpantang juga berfungsi membantu memelihara kelenjar dari tekanan dan kecederaan termasuk kelenjar susu
14 - Vitamin C dalam pakej resdung pula membantu mencegah penyempitan tiub bronkiol (salur pernafasan )
15 - Pengganti dadah histamin (yang selalunya digunakan untuk merawat resdung)


VITAMIN C HARGA MURAH SEHINGGA HUJUNG BULAN JUN!!!


PROMOSI VITAMIN C SHAKLEE
promosi vitamin c shaklee



Allah Maha Penyembuh


Be with us..
NZ World Kingdom
Founder & Director


INFO LANJUT :-

FB : Muhammad Nizam

sms/whatsapp : 013-976-1627
emeil : alluana35@gmail.com


PHILOSOPHY OF 70%

The day we pass away, our money will still be in the bank...

When we are alive, we feel we don't have enough money to spend..

When we are gone, there is still a lot of money not spent..


A Chinese tycoon passed away..

He left for his widow $1.9 billion in the bank..

The widow remarried her young Chauffeur.

The Chauffeur said,
"All the while I thought I was working for my boss. 
Now only I realize that my boss was all the time working for me!"


Moral Of The Story?

It is more important to live longer than to have more wealth..

• Strive to have a strong and healthy body..

• In a ‘high end’ hand phone, 70% of the functions are useless...

• In an expensive car, 70% of the speed is not needed..

• In a luxurious villa, 70% of the space remains un-occupied or un-utilized..

• In a whole wardrobe of clothes, 70% of them are seldom worn...

• Out of whole life’s earnings, 70% stays behind for other people to use...
70% of talent is not utilized


So, How to make full use of our 30%.?

• Go for medical checkup even when you feel fit..

• Drink more water even if you’re not thirsty..

• ‘Let go’ your ego, whenever you can..

• ‘Give in’ even if you are ‘right’...

• Be humble even if you are very powerful...

• Be contented even if you are not rich...


Have a very good Life !!!


End




***************************************************************************




* sumber rujukan primer tidak dijumpai 

Anda ingin kelihatan lebih anggun bergaya di Aidil Fitri ini? Malu dengan masalah jerawat anda? Anda mempunyai kulit muka kusam?

Jika anda ada masalah itu jangan pergi dari sini


Jawapan ada di sini!!


Lihat apa yang terjadi pada kulit muka mereka ini. Semakin bersinar dan berseri.

Testimoni Helenz Signature Produk Kecantikan Madeena Skincare Terbukti Berkesan
Testimoni Madeena Skincare by Helenz Signature

Madeena Skincare by Helenz Signature

Testimoni Helenz Signature Produk Kecantikan Madeena Skincare Terbukti Berkesan
Logo Helenz Signature

Memperkenalkan Madeena Skincare by Helenz Signature. Produk yang disahkan Halal, mendapat jaminan KKM dan juga diformulasikan dengan teknologi terkini dengan menggunakan bahan semulajadi.

 

 Manfaat Madeena Skincare by Helenz Signature

Testimoni Helenz Signature Produk Kecantikan Madeena Skincare Terbukti Berkesan
Madeena Skincare by Helenz Signature

Dapatkan Madeena Skincare by Helenz Signature yang mampu:-
  1. Mencerahkan dan Melembapkan Kulit
  2. Mengecutkan Jerawat dan Menghilangkan Jeragat
  3. Menghilangkan Whitehead dan Blackhead
  4. Menghilangkan Kulit Kusam dan Tidak Bermaya
  5. Menghilangkan Kesan Lebam di Bawah Mata
  6. Menyingkirkan Minyak Berlebihan Pada Wajah
  7. Merawat Tekstur Kulit dari Dalam
  8. Melindungi Kulit Muka dari sinaran terus UV
  9. Menghilangkan Garis-Garis Halus dan Kedutan Pada Wajah
  10. Menjadikan Wajah Lebih Cantik, Berseri dan Tampak Muda!

Harga Madeena Skincare by Helenz Signature

Dengan hari raya yang akan datang tidak lama lagi, marilah kita mempersiapkan penampilan kita.

Harga yang ditawarkan amat berbaloi. 5 in 1 complete set dengan harga RM150 dan mampu menaikkan seri muka anda. Ianya sangat BERBALOI

Testimoni Helenz Signature Produk Kecantikan Madeena Skincare Terbukti Berkesan
Madeena Skincare by Helenz Signature

Testimoni Madeena Skincare by Helenz Signature


Testimoni Helenz Signature Produk Kecantikan Madeena Skincare Terbukti Berkesan
Testimoni Produk Kecantikan Madeena Skincare Terbukti Berkesan


Jadi, apa tunggu lagi?


Cara pembelian Madeena Skincare

Pembelian boleh di buat terus dengan menghubungi:

1. Helenz Signature HQ
013-3155373 (Aishah) (Whatsapp/call)

2. Facebook page
Helenz Signature Official

3. Instagram
@helenzofficial

4. Website
www.helenz.my

Agent & Stokis diperlukan
Disamping wajah anda menjadi lebih cantik dan berseri, anda juga boleh menjana pendapatan bersama Helenz Signature. Jom Whatsapp segera ke 013-3155373 (Aishah)


Testimoni Helenz Signature Produk Kecantikan Madeena Skincare Terbukti Berkesan
As seen on

Nantikan juga kemunculan

MADEENA SKINCARE
by
HELENZ SIGNATURE
pada 
13 JUN 2015
dalam
NASI LEMAK KOPI O

Khas untuk pembaca bahejabella.com, saya ada kuota voucher diskaun RM20 untuk mereka yang pertama kali nak mencuba Helenz Signature. Harga biasa ialah RM150. Selepas tolak diskaun, jadi RM 130 sahaja. SANGAT BERBALOI kan? 

Dengan harga tersebut, boleh dapat 5 in 1 Helenz Signature Skincare Set. Free Poslaju pulak tu. . Namun, anda harus tahu, voucher ini Khas untuk 5 Pembeli terawal Sahaja 

Anda harus cepat bertindak.. Jangan sampai Hq reply 'Maaf, kupon diskaun dah habis'.

 Whatsapp kod ini sekarang: HSD130 dan hantar ke 013-3155 373

Jom jadi yang terawal untuk mendapatkan diskaun Khas ini. . Helenz Signature, Menyempurnakan Kejelitaanmu