24 October 2016

Putih dalam masa 2 hari? 3 hari? Makk aiii... ape ke benda ejen pemutih yang ada dalam kosmetik tu? Tak takut ke.. Bagi aku, biarlah la lambat sikit (bukan putih segera), asalkan selamat nyawa dan badan tu ha. Kalau wajah dah mendung agak lama boleh bersabar, takkan nak cerah berseri tak boleh sabar



Bukan kisah tak sokong bumiputera pulak ye. Tapi, maaf la, jujur saya kurang percaya kosmetik yang too good to be true. Tak kisah la keluaran bumiputera atau luar negara sekali pun

Tengok ni pada yang masih belum tengok... 













Itulah dia asal kosmetik yang hanya ditimbang kilo, diagih-agihkan dan hanya di brandingkan semula dengan pelbagai jenama. Satu bahan sama... pelbagai jenama? Tu belum masuk bab R & D lagi, kan. Akhirnya membawa padah. Hati-hati la ye. Tu je pesanan sebelum tidur

Pesan Doktor...


#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN