bahejabella: 08/25/16

Apabila anak tak ada selera makan atau tidak makan langsung, tak sentuh dan tak mengambil bau makanan pun untuk tempoh beberapa hari seterusnya mengakibatkan berat badan anak tidak naik atau kurus , memang la amat membimbangkan para ibu bapa. Apatah lagi ia disusuli pula dengan masalah sembelit . Berhari-hari tidak membuang

Itu lah yang di alami oleh seorang ibu muda ini. Puas sudah berikhtiar menyuruh si anak makan dan memujuk dengan bermacam gaya dan cara, namun kurang berhasil

Akhirnya jumpa formula dan terus menghubungi saya untuk membeli MEAL SHAKES . Tanpa berfikir panjang, beliau terus mendaftar sebagai ahli Shaklee. Senang katanya nanti nak order sendiri. Secara tak langsung dapat point sendiri dari setiap order. Point pula ditukar menjadi bonus cash. Best kan..?




Alhamdulillah , dengan asbab Meal Shakes telah sangat banyak membantu menyelesaikan masalah ibu muda ini.. Selera sang anak bertambah dan semakin menunjukkan minat nak makan. Sembelit pun tak menyinggah lagi. Meal Shakes juga sangat sesuai dengan anak-anak yang picky eater, yang selalu makan macam-macam makanan kurang khasiat

Ibu Sangat Gembira Dengan Hasilnya!.


Allah Maha Memberi Sembuh

Info Lanjut :-
013 976 1627
Emeil : alluana35@gmail.com