11 December 2015


Tempoh hari ada nampak sana sini macam satu musim orang duk sibuk kempen makanan GMO (genetically modified organisms) . Haa itulah , dulu tak nak dengar orang cakap. Kat SINI pun dan lama cerita fasal GMO , makanan , tumbuhan atau haiwan yang di suntik , melalui proses genetik atau tumbesaran dengan cepat. Apatah lagi apabila permintaan sangat melebihi pengeluaran. Salah satu kesan yang digeruni akibat makanan GMO ini ialah KANSER

SHAKLEE BANTU SEMBUH KANSER

Bukan nak kempen kaww kaww pun. Cuma semalam terjumpa sesuatu yang mengujakan saya berkaitan shaklee yang membantu sembuhkan kanser. Ia sebenarnya cerita lama , kisah Law Chu Hian , bekas pembaca berita ntv7 yang survive kanser dengan shaklee. Salah satu produk utama kegemaran ialah tak lain tak bukan ialah vivix . Pinjamkan 2 minit anda untuk baca ini


IKHTIAR SEMBUH KANSER
IKHTIAR SEMBUH KANSER

Law Chu Hian Love Story
Law Chu Hian Love Story
Law Chu Hian dengan produk shaklee kegemarannya
Law Chu Hian dengan produk shaklee kegemarannya

BEBAS KANSER PAYUDARA
BEBAS KANSER PAYUDARA

Kisah Mak Cik Puan Ilyanie Adam yang bebas kanser payudara setelah dua tahun mengamalkan vivix. Cerita benar. Dia bukan nak berkempen pun. Sekadar untuk berkongsi pengalaman mak cik beliau. Kredit : Master Lyna , Puan Ilyanie

Petua dan amalan tradisi untuk cegah kanser pun banyak diceritakan dan dikongsi di internet. Kisah vivix shaklee dengan kanser ini tidak menafikan pun semua petua dan amalan tradisi tersebut ye. Buangkan yang negatif-negatif. Jangan benci-benci sangat. Takut nanti taksub benci sangat , tersuka dan terjatuh cinta pula , kan. Siapa mahu jawab? Jangan hari ini negatif dengan shaklee , esok lusa kot kot manalah tahu shaklee nak bagi job review , upah lumayan, berebut nak buat  , terus suka, jadi ayat positif semua pulak dan jatuh cinta. Hehe



Allah Maha Menyembuh


Be with us..
NZ World Kingdom
Founder & Director


INFO LANJUT :-

FB : Muhammad Nizam

sms/whatsapp : 013-976-1627
emeil : alluana35@gmail.com
#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN