28 November 2014


1- ESP + VITAMIN E

2 - ESP + OMEGA GUARD
tahukah anda :- nilai SATU hidangan ESP bersamaan dengan 6 keping roti , 4 biji telur , 2 daging dan 12 gelas susu segar...


APA YANG TERKANDUNG DALAM   E S P

THIAMIN

Apa tu ESP?

Protein Bukan-GMO yang LENGKAP dengan semua Asid Amino Perlu

Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik. ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting.Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolesterol

SIAPA perlukan Energizing Soy ProteinSOALAN LAZIM

1-Apa makanan tambahan yang harus saya ambil ..?
2-Apa yang harus saya pastikan semasa memilih makanan tambahan tersebut..?Rakyat Malaysia memang sopan-santun , manis manis dan sangat suka perkara manis. Ais kacang , kuih lapis , sambal pun pedas pedas manis , roti canai - kuah kari kuah kacang letak gula dan macam macam manis lagi.. Malaysia di anugerahkan  pengguna gula ke 8 terbesar di dunia.

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN

backlinks

ping blog

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini