RESIPI SAHUR RINGKAS

RESIPI SAHUR RINGKAS

Selamat berpuasa. Salam Nuzul Quran. Macam mana kalau biasa makan berat masa sahur tetiba suatu hari terbangun sahur lambat? Menu apa nak jadikan sahur ringkas agaknya. Baki juadah berbuka maghrib tadi pula dah habis. Yang ada hanya air masak. Boleh tahan ke perut korang tu. Kalau aku boleh ajer tahan sebab memang selalu teguk air je

RESIPI SAHUR RINGKAS

Kalau nak sahur ringkas, simple tapi zat yang padu, cepat disediakan kalau terlewat bangun pun tak risau sangat. Inilah dia... sudah tentu Performance Drink



2 scop Peformance Drink

4 - 5 biji buah rambutan dalam tin (aku suka buah rambutan yang disumbat nenas dalamnya)

Asam boi

Serai

Masuk semua sekali dalam gelas, masukkan sedikit air suam kemudian air sejuk

Shake shake dan nikmati sahur paling ringkas dan mudah disediakan ni


Apa Kata Rakyat Malaysia Tentang Performance Drink













Power kan performance drink. Kurang rasa dahaga di siang hari. Tak kering tekak, tak penat dan performance puasa pun makin berkualiti . Cergas kuasa dua gitu

Antara resipi Performance Drink yang lain ni haa boleh tengok









Kelebihan Performance Drink


✔️ Bebas gas atau tidak berkarbonat.

✔️ Kurang kandungan gula (less sugar).

✔️ Tidak mengandungi lemak

✔️ Tidak mengandungi kolestrol

✔️ Tidak mengandungi bahan tiruan, pewarna atau pengawet tambahan

✔️ Dirumus KHAS dengan kandungan sodium, potasium dan karbohidrat yang mencukupi

✔️ Mempunyai kadar natrium yang rendah dan mempercepat kadar penyerapan cecair (elektrolit) dalam tubuh sekaligus. 

✔️ Membantu mengatasi masalah dahaga (SESUAI SANGAT UNTUK DI MINUM KETIKA BERSAHUR DI BULAN PUASA

✔️ Bersifat isotonik ... Jumlah kepekatan karbohidrat yang ada didalam Performance Drink adalah sama dengan darah kita. Ini memudahkan proses penyerapan sekaligus meningkatkan kadar gula di dalam darah. 


ORDER PERFORMANCE DRINK?


#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.
bahejabella © . Designed by MaisarahSidi.com