02 November 2014


Teruk betul resdung saya , bukan setakat setakat bersin-bersin waktu pagi , gatal2 seluruh muka ,
time nak sembur ridsect nyamuk tu pun boleh bersin tahap gaban...  kalau pergi mydin mall , lalu je kat area rempah ratus , mmg bersin tak hingat... hidung ni pantang tersentuh kuat sikit , memang akan terimalah padahnya....

bab-bab berair juga kerap saya alami... hidung berair walaupun tidak selesema... mata kadang kadang berair walaupun tak mengantuk dan tak menangis...

Ini adalah sebahagian anak-anak pasukan nutrisi saya yang asalnya hanya mahu melanggan set berpantang , terus jatuh cinta dan mendaftar sebagai ahli untuk dapat beli pada harga jimat dan mendapat banyak kelebihan sebagai ahli




KHASIAT & KEBAIKAN SET BERSALIN / BERPANTANG


Set Bersalin/Berpantang Shaklee telah terbukti selamat dan terjamin untuk kedua-dua ibu dan bayi. Set ini boleh dimakan sejurus selepas bersalin kerana ia adalah vitamin semulajadi. Tidak memudaratkan malah memberikan kesihatan dan nutrisi yang baik untuk ibu dan bayi.Malah kalau tak sempat habiskan semasa berpantang, ibu-ibu boleh sambung sampai habis.. Jimat bukan.


#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN

backlinks

ping blog Backlink - OhDunia.my

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

tinggalkan jejakmu