20 June 2016

Dua minggu lalu ada seorang customer merangkap kenalan baru membeli set gastrik. Katanya dah lama menanggung sakit gastrik dan angin dalam badan.. Aku pun nak describe gastrik dengan penuh feel tak dapat sebab tak pernah mengalaminya.. (makan sedap sokmo.. hehe)... Tapi yang aku tahu dari pengalaman duduk asrama sekolah dulu tengok kawan-kawan sakit gastrik, perut tak boleh kosong, time bulan puasa kadang-kadang tak boleh puasa, terpaksa makan di siang hari


Cara Atasi Gastrik

Setelah mencuba pakej gastrik dan angin dalam badan , bro Tai Chee Siang ini memberi respon kesan yang positif 

Set Gastrik


Bro Tai Chee Siang mengambil set gastrik yang basic ni...ESP, PEPPERMINT GINGER PLUS dan ALFALFA... Kalau aku sendiri kena angin, sudah semestinya aku akan add on VIVIX  yang super power tu untuk kesan lebih optimum

Testimoni Fresh Set Gastrik Shaklee


KREDIT TESTIMONI : 
NURRISHA FAZZIANA

Lagi Testimoni :-

Allah Maha Menyembuh

Order Set Gastrik & Angin...?

Whatsapp saya : 013 976 1627
( Muhammad Nizam Yusof )

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN