13 April 2017

Alaaa... tahulaa korang dah lama makan strawberi coklat. Yang aku ingat mula viral lebih 10 tahun lepas sejak Siti Nurhaliza cakap hadiah kegemaran dia dapat dari Datuk K seterusnya dijadikan salah satu item hantaran perkahwinan diorang

Kebetulan ada stok jem coklat gardenia kegemaran adik naurah yang lebih sedap dari nutella tu kat rumah ni, ternampak pulak strawberi sedap kat giant, keluarlah idea nak cicah dengan jem coklat..kihkih


Gitulahh rupanya strawberi coklat yang digolek-golek dengan coklat perisa hazelnut.. bolehh laa buat hilang kempunan. Merasalah jugak kan..hehe. Budak-budak ni tak berapa gemor, jadi abuya sorang je la yang telan semua dengan jakun sekali




#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

Monthly Top Commentators

backlinks

ping blog Backlink - OhDunia.my

FREQUENTERS

Popular Posts

Blog Archive

PALS

G+

BLOGGERS SEPERJUANGAN