bahejabella: 11/15/14



Antara cara nak bagi makan OMEGA GUARD untuk anak-anak ialah PECAHKAN OMEGA DALAM BOTOL SUSU , Cucuk sedikit dengan jarum atau gunting , kemudian picit minyak ikan tu dalam botol susu anak-anak. SETTLE. Dan tak perlu ada isu langsung. Kami pun tak bagi over dose untuk anak - anak.

Boleh saje nak bagi kanak2 telan terus kalau diorang mampu , Nak letak dalam picagari sedut pun boleh , tu salah satu alternaif je...

Boleh juga cucuk dengan jarum letak atas sudu dan bagi minum.

Boleh juga gaulkan dengan makanan /minuman sihat kegemaran.

Memang la dalam web tak tulis cara nak bagi makan omega kat anak-anak , dah tu sebagai ibu bapa , kenalah kreatif. Itu sahaja!

Ada kan ..ubat cirit birit kanak2 , doktor suruh masukkan ikut punggung... kan..  Agak-agak lah , kaedah mana yg lebih menyesakkan jiwa mak ayah , letak dalam botol susu ke letak ikut punggung anak-anak..?  Jawab dalam hati lah ye....


Tengok 'kakak' Baheja saya ni , budak omega guard tegar... cikgu pun suka hasilnya.....


gayung pink & gayung hijau


baheja dengan botol omega nya




anak - anak omega , baheja dan adiknya , naurah




sepupu diorang , khaira yang ceria, mengidap asthma , pengamal omega guard , mealshakes , chewable vita c & nutriferon





Dapatkan konsultasi percuma dengan saya SEBELUM , SEMASA DAN SELEPAS menggunakan OMEGA GUARD untuk seisi keluarga ini



Muhammad Nizam Yusof
013 976 1627