22 January 2015

TESTIMONI VIDEO PENGGUNA VIVIX...  YOUTUBED & KREDIT  KEPADA PEMILIK TESTIMONI & RAKAN2 KELUARGA BESAR SEPERJUANGAN NUTRISI..

DIORANG SENDIRI YANG SHARING MANFAAT VIVIX YANG DIORANG TELAH RASAKAN... TANPA BAYARAN DAN TANPA SOGOKAN.. DAN DIORANG TAK JADI DUTA PRODUK PUN... SHARING IKHLAS DARI HATI SANUBARI...

JOM TENGOK...




bantu perokok tegar..

video



MENCARI PELUANG KERJAYA PART TIME? FULL TIME...? HUBUNGI KAMI SEGERA.!!




KERJA KOSONG & PELUANG KERJAYA DENGN NUTRISI

JAWATAN :-  KONSULTAN

PASARAN LUAS  -  PERMINTAAN TINGGI  -  POTENSI BESAR


SIAPA YANG LAYAK?

1 - LELAKI & WANITA

2- SURI RUMAH & SURA RUMAH

3- MENGANGUR

4 -BEKERJA - BOLEH BUAT PART TIME

5- MAHASISWA - PRE-GRADUATE / POST GRADUATE



KEISTIMEWAAN KONSULTAN

1 - ANDA BERHAK JADI BOS  ( bukan BOSSY yer)

2 - KERJA FLEKSIBEL

3 - USAHA HEBAT , HASIL HEBAT

4 - GREAT TEAM


GAJI / PENDAPATAN ?  ANDA BERHAK TENTUKAN SENDIRI



Be with us...
.
NZ World Kingdom
Founder & Director

FB : Muhammad Nizam
sms/whatsapp : 013 976 1627

19 January 2015



SAINS HALIA

Halia adalah sangat rendah kalori 333 kj (80kcal) bagi setiap 100g (3.5oz).
Halia terdiri daripada atom-atom  termasuk logam surih dan vitamin...

18 January 2015



posing sikit... baru lah putihhhhhhhh.... :=D

kakak baheja , pejam celik pejam celik , tak sedar masa begitu pantas ,, besar dah anak dara aku... pot pet pot pet dah mulutnya... bile teringat time2 aku marah dia , rasa menyesal & sedih... sangat... terikut emosi... huhuhu...


burrrppp... enak bersarapan dengn soya asli ni.. diproses dengan selamat , dibasuh dengan air masak , bukan alkohol , tidak dicucuk hormon tumbesaran.... perbezaan yang ketara dengan kebanyakan soya yang ditulis "NATURAL" - tetapi hakikatnya tidak lagi semulajadi...
minum ni pagi-pagi... terasa lemak lemak , hujung-hujung nya ada manis-manis lazat..

17 January 2015

hari ni terima whatsapp yang  saya rasa mesej  bermanfaat untuk saya simpan sebagai peringatan diri sendiri & anda...
mesej penting Dr Shukri Abdullah ( banyak kali dah Dr Shukri cakap hal macam ni , tentang anak2 , didikan & asuhan )... Dr Shukri , motivator , pernah sekali kena dengar ceramah motivasi beliau time nak SPM dulu , beliau menjadi motivator jemputan sekolah... Saya juga pernah duduk semeja beberapa kali dengan beliau kerana beliau ialah mentor saya juga masa saya buat bisnes score A satu masa dahulu ... 

15 January 2015


JANUARI 2015.... PROMOSI GILER GEMPAQQ AWAL TAHUN......VIVIX... SALES!!!

SUPER ANTI OKSIDAN NOMBOR 1...BANTU TURUN PARAS GULA DALAM DARAH!!



DIABETES :

As you know, I am diabetic with all the problems that go along. One of my greatest fears is losing my legs as my grandfather lost his from diabetes. I suffered severe neuropathy in both my legs and feet. In addition to that, I had 3 stints put in my left leg last summer and was diagnosed with PAD. I was experiencing severe leg cramps nightly.

Ada yang mesej saya offer2 langkah penurunan paras gula , pencegahan kencing manis ,, macam macam sekelian banyak produk...ermm...
In sya Allah , kalau anda berniaga dengan jujur , produk bagus , HALAL , BUKAN SINTETIK , tiada bahan terlarang & tiada kesan buruk jangka panjang.. saya sokong... asal berniaga ..ada semangat.

02 January 2015


[ MAK IS MY LIFE ]

bukan mudah nak jadi macam mak , mak bukak perniagaan pada 1994..   20 tahun sudaah.
mulakan perniagaan , bukan mudah nak dapatkan kepercayaan tauke tauke cina.. Alhamdulillah mak dikurniakan bermulut manis , pandai sembang , pikat orang (aku je yg tergagap gagap nak jumpe dan bercakap dengan orang)...heh he..
tauke tauke cina beri kepercayaan hantar stok-stok perabot..
#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

Monthly Top Commentators

backlinks

ping blog Backlink - OhDunia.my

FREQUENTERS

Popular Posts

Blog Archive

PALS

G+

BLOGGERS SEPERJUANGAN