bahejabella: December 2014


1. Sedia keluar dari domain selesa diri. .Melihat dunia dari gambaran yang lebih besar..Masuk dalam zon huru hara. Tenang disitu.

2. Lapar untuk mencapai. ... Sudahkan apa yang telah dimulakan. Berhenti apabila didapati tidak membawa makna.

3. Besar Otot Tabah. .Otot Tabah tidak akan besar tanpa melalui proses kegagalan dan kesukaran.

Kisah Benar Lelaki Tua Berkain Pelikat Ini Akan Buatkan Anda Fikir Semula Tentang Kehidupan..

Cerita asalnya dikongsikan oleh seorang rakan Facebook., Dato’ Roslan Ab Hamid. Ianya mendapat perhatian ramai dengan menerima jumlah like dan komen yang tinggi. Cerita ini memberi inspirasi kepada orang ramai bagaimana mahu hidup dengan lebih bermakna di atas muka bumi ini. Kami kongsikan kisah Lelaki Tua Berkain Pelikat ini di bawah..

****


1. Jimat cermat

Mereka memang berjimat dalam berniaga. Saya tahu perkara ini. Jika barang yang masih boleh dipakai, mereka akan jaga dari rosak dikedai mereka. Mereka sangat berjimat cermat.

2. Rajin berusaha

Mereka rajin berusaha, buka kedai jam 9 pagi tutup jam 10 malam. Mereka kata kalau tak kerja nanti jadi malas. Walau mereka dah tua, mereka tetap berniaga. Tengok di kedai runcit milik mereka, mereka tetap bekerja dalam bisnes mereka walaupun ada ramai pekerja. Setiap hari mereka datang.

Badan seharian tak mandi pun dah rasa lain macam... mandi tu pulak mesti la nak guna lifebuoy.. lifebuoy color oren tu best haa..



ni antara 7 testimoni customer saya , 90 peratus daripada mereka dek tahu kelebihan & manfaat mendaftar ahli - secara tak langsung telah menjadi ahli kumpulan nutrisi saya.. NZ WORLD KINGDOM <- great company wannabe... In sya Allah..!


Kalau orang main gym , angkat besi , hari hari angkat besi kan..... nak jadi perut six packs , eight

ANAK SEDANG MEMERHATI

Anak memerhati - loading masuk dalam kepala - install - open & apply...kadang kadang update...



SUGAR CONTROL SET



TANDA-TANDA AWAL  DIABETIS






1- Kerap ke bilik air:

laporan berita tahun 2003


Tidak selama-lamanya yang MANIS itu manis..... ada yang manis tu sebenarnya pahit dan sangat menyakitkan.... Antaranya ialah penyakit KENCING MANIS atau DIEBETIS..