RAHSIA EMMA MAEMBONG SUATU KETIKA DAHULU TERBONGKAR

RAHSIA EMMA MAEMBONG SUATU KETIKA DAHULU TERBONGKAR

Juma'ah Mubaarakah. Alhamdulillah harini ni aku bongkarkan suatu rahsia. Sebenarnya bukan rahsia sangat pun. Dah lama diketahui umum bagi yang mengetahuinya. Yang belum tahu, In sya Allah kali ini anda akan ketahui rahsia anak Terengganu kacukan mat saleh ni sorang. Aku pernah post entri pasal dia ni dulu. Saje jer sekadar untuk memeriahkan arena majlis perasatuan bawang-bawang tempatan... haaa

Siapa lagi kalau bukan emma maembong. Alaaa bukan sembang pasal bukak tudung lah. Rahsianya sudah tentu amalan kesihatan yang dia ambik. Tak lain tak bukan sudah tentulah VIVIX. Tuu je nak bagitahu... Harap-harap post aku tak dikecam sebagai mendiskriminasi wanita lah.


ig Emma Maembong

VIVIX bukan makna kata nak sembuhkan 1001 penyakit. Tak ada pengedar pun nak claim macam tu ok. Tapi kalau untuk kecantikan dan awet muda, tidak syak lagi VIVIX sangat harus diamalkan

Vivix yang telah dikenali sangat tinggi kandungan antioksidan. Antioksidan ini sangat penting dalam untuk membantu melambatkan tanda-tanda penuaan seperti kedutan, eye bag mata panda, bintik hitam, jeragat dan jerawat



Khasiat dalam Vivix yang sangat tinggi antioksidan ini sangat bagus untuk anda yang banyak terdedah kepada cahaya matahari, UV, dan pencemaran yang boleh menyebabkan kadar penuaan tubuh dan kulit menjadi lebih cepat

Kebaikan Polifenol (bukan bahenol) dalam Vivix membantu dalam penghasilan kulit yang sihat dengan:

- Melindungi kulit dari kerosakan UV
- Mengurangkan penuaan pramatang dan pembentukan kedutan
- Menyokong dalam pengeluaran kolagen yang sihat
- Menggalakkan kulit yang lebih tegang dan kelihatan lebih muda berseri


haah ni sorang lagi anak Ganu yang ambil VIVIX.. siap dah jadi ahli.. korang kena follow heliza ambil vivix ni ok. Jangan lupa whatsapp aku ok


ORDER VIVIX?

013 976 1627
013 976 1627
013 976 1627

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.
bahejabella © . Designed by MaisarahSidi.com