bahejabella: 09/16/15

Hari ni duk rumah je. Keluar sekejap pergi buang sampah dengan baheja ni ha


jom buang sampah
jom buang sampah

Dalam kereta, ada drama kiss-kiss and hug-hug dengan baheja. Tengok tu kalau dia dah conquer kamera , habis muka abuya pun dah tak nampak

kakak baheja sayang abuya
Kakak baheja sayang abuya

muahhh ciked
muahh ciked

Kalau dah ikut abuya naik kereta , tahu sangatlah hajatnya. Bukan setakat nak teman. Tapi nak suruh pergi T-SHOPPE la tu. TSHOPPE ala-ala seven eleven, kedai serbaneka 24 jam milik kerajaan negeri. Ada hari tak layan , ada hari time abuya rajin nak beli surat khabar, ermmm mesti terselit coklat , aiskrim dan mainan untuk dia

T-SHOPPE
T-SHOPPE

Bonde dia mood rajin buat cookies hari ni. Cookies suka-suka hati

cookies
Cookies

budak kecik ni mengintai dari bawah ampaian
budak kecik ni mengintai dari bawah ampaian