10 September 2016

Selamat berhujung minggu dan bercuti panjang bagi cikgu-cikgu. Dah nak beraya ke tu? Yang takut nak makan macam-macam time raya, yang selalu mengidap angin dalam badan  tu jangan lupa ambil SET BUANG ANGIN DALAM BADAN . In Sya Allah dan Alhamdulillah telah banyak memberi respon yang sangat positif

Gastrik Sembuh Dengan ESP

Untuk kawan-kawan yang mengidap gastrik , dah lama menderita sampai nak jalan pun tak boleh, cuba baca cerita sembuh gastrik ni. Tentunya Energizing Soy Protein (ESP) telah sangat banyak membantu pengidap gastrik dan highly recommended

ESP

ESP Soy Protein Isolate Powder merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting. ESP terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya.

Protein ESP berasaskan tumbuhan berkualiti tinggi dengan kandungan 14gram protein soya dan 500mg kalsium bagi setiap hidangan

ESP shaklee diperbuat dari soya non-GMO (tidak melalui proses genetik), dicuci dengan air (bukan alkohol), mengandungi lima vitamin B yang penting, rendah lemak, bebas laktosa dan kolestrol

KELEBIHAN ESP

TESTIMONI GASTRIK


Alhamdulillah. Jom cuba ESP yang sedap dan rendah lemak serta terbukti berkesan membantu masalah gastrik yang teruk

Boleh juga mengambil Set Lengkap Untuk Gastrik, Buang Angin dan Sebu Perut untuk kesan lebih optimum


Allah Jua Maha Memberi Sembuh

Info Lanjut :-
Hubungi saya : 

013 976 1627
alluana35@gmail.com

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN