07 May 2015

 WAN AZIZAH CALON MP PERMATANG PAUH

Iklim politik Malaysia seram sejuk , sekarang kempen pilihanraya kecil Permatang Pauh. Salah seorang calonnya ialah Datuk Seri Wan Azizah Wan Ismail. Sepanjang berkempen memerlukan semangat dan tenaga yang jitu

Walaupun demam, masih mampu berkempen sepanjang hari selama dua minggu. Antara yang kak wan amalkan ialah supplement , minyak kelapa dara , minyak ikan dan vitamin c

sumber tenaga kak wan
masih bertenaga



sumber tenaga , minyak kelapa dara , munyak ikan dan vitamin c
minyak kelapa dara , minyak ikan dalam kasul dan vitamin c


sumber : baca kisah penuh : malaysiakini




PROMOSI MINYAK IKAN TERBAIK BULAN MEI


minyak ikan terbaik
omega guard , minyak ikan terbaik

OMEGA GUARD diekstrak dari ikan laut air sejuk, bukan dari hati minyak ikan, ia 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan hati minyak ikan

Satu hidangan omega guard menyediakan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA & EPA

Wanita yang mengamalkan pengambilan omega 3 yang mencukupi setiap hari, dapat mengurangkan risiko kanser payudara sebanyak 32% . Baca ni :  what you should eat

BIG SALES , BELI 6 PERCUMA 1 BOTOL OMEGA GUARD


promosi minyak ikan omega guard
buy 6 free 1

BIG SALES , BUY 2 OMEGA GUARD , DISKAUN 5%


promosi minyak ikan omega guard
buy 2 , get 5% discount

Lagi kisah  minyak ikan terbaik , omega guard  , bukan sekadar minyak ikan



Allah jua Maha Memberi Sembuh


Be with us..
NZ World Kingdom
Founder & Director

FB : Muhammad Nizam
sms/whatsapp : 013 976 1627
Emeil : alluana35@gmail.com


TESTIMONI COLLAGEN SHAKLEE

Sebenarnya , ada satu lagi kisah akak NAK TERBANG tadi , panjang benor follow up sahabat customer ni , sebanrnya beliau turut menjadi pengedar shaklee , ejen di dalam team saya, NZ World Kingdom. Beliau sangat-sangat berpuas hati dengan percubaan pertama collagen powder shaklee

testimoni collagen powder shaklee
real testimoni collagen powder shaklee , disiarkan dengan keizinan akak ni
Sebelum mencuba collagen powder shaklee , beliau telah menggunakan produk lain dan kulit pipi menjadi kering , mungkin tidak sesuai dengan kulit beliau. Selepas mencuba  collagen powder shaklee , beliau sangat berpuas hati dan gembira dengan hasilnya hanya dalam masa 5 hari

Dengar kisah menyentuh hati , collagen shaklee dan kasih sayang ayah ,  collagen shaklee bukan sekadar tegang-tegang





Allah jua Maha Memberi Sembuh


Be with us..
NZ World Kingdom
Founder & Director

FB : Muhammad Nizam
sms/whatsapp : 013 976 1627
Emeil : alluana35@gmail.com


VIVIX BUANG ANGIN

Tak habis lagi kisah akak ni sorang , borak panjang dengan dia , alkisah akak ni baru first time minum vivix

Sebelum ni , dia mengalami batuk berpanjangan , tak surut-surut walaupun dah pergi ambik ubat klinik , selepas percubaan pertama sahaja vivix , batuk beransur baik dan tak sengeri sedahsyat sebelum ni

vivix buang angin
batuk beransur slow , katanya

beliau cakap , angin pun banyak dalam badan , sebelum ni mungkin tak lepas atau tak keluar habis segala macam angin tu , terkejut dengan percubaan pertama vivix , angin dalam badan keluar banyak macam terasa nak terbang

testimoni vivix
terkejut keberkesanan percubaan pertama vivix , segala macam angin keluar ,
 rasa macam nak terbang sampai terlekat di tiang lampu

tu ayat akak ni sendiri, tidak berbayar semata-mata bertestimoni dan bukan ayat nak masuk promo tv, abaikan kepekatan bahasa teganu itu



Allah jua Maha Memberi Sembuh


Be with us..
NZ World Kingdom
Founder & Director

FB : Muhammad Nizam
sms/whatsapp : 013 976 1627
Emeil : alluana35@gmail.com


#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN