VIVIX MURAH 10%

VIVIX MURAH 10%

Alhamdulillah. Shaklee buat promosi baharu yang mampu menggegarkan tulang rusuk buat sesiapa yang telah lama menunggu vivix jatuh harga sejak sekian lama. Vivix sekarang memang dah murah sejak era gst dihapuskan. SST datang pun tidak menjejaskan harga. Vivix telah lama kembali kepada harga asal sebelum gst bermula. Tidak lagi mencecah RM 400 lebih jika anda ialah sebahagian ahlinya

VIVIX MURAH 10%





Ada 3 set nutrisi yang anda boleh dapat dengan harga murah giler daripada biasa. Diskaun 10% tau!


1 - Family Wellness Set

Harga untuk set kesihatan sekeluarga ini satu set kebiasaannya RM 741.00. Kini dengan promo diskaun 10% , ia jatuh menjunam menjadi RM 666.90. Percuma pill box lagi


2 - Vivix 2 botol




Vivix ni lah yang sangat aku berkenan sebab memang aku penggemar vivix. Bertuah sungguh orang baru kalau beli sekarang time promo ni. Rugi lahh kamu orang kalau tak beli sekarang. Harga normal untuk 2 biasa RM 760.00 sekarang dah jadi RM 684.00. Siap dapat cooler bag yang stailo gitu


3 - Skincare YOUTH - starter set



Set ke tiga tengah promo kaww kaww pulak skincare YOUTH starter set yang tengah trending sekarang seantero Malaya. Ada cleanser, moisturizer, toner dan cream. Jika nak dapatkannya pada musim biasa boleh cecah nilai SKII, kini anda mampu milikinya dengan hanya RM 612.00 sahaja. Percuma cermin mekap. Syok kan.. haha

Pilih salah satu set yang berkenan di hati, secara automatik anda layak mendapat KEAHLIAN PERCUMA. Bukan itu sahaja, anda juga layak mula mendapat bonus atau cash back duit pada bulan berikutnya. Syok kan!


TESTIMONI VIVIX


Macam mana lah rakyat Malaysia tak gilakan vivix dan selalu termimpi-mimpi vivix. Baca sajalah respon sebahagian mereka. Alhamdulillah...


GOUT


MEROKOK


BACAAN GULA TURUN


SLIP DISC


IKHTIAR HAMIL



salah satu feedback cuatomer saya.. mak beliau yang ada darah tinggi dan kencing manis sangat berpuas hati dengan vivix. Alhamdulillah


ORDER VIVIX

013 976 1627
013 976 1627
013 976 1627
Shaklee Terengganu
Pos Serata Negara

Allah jua Maha Memberi Kesembuhan









#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.
bahejabella © . Designed by MaisarahSidi.com