19 October 2016

Kakak dan adik satu darah , satu ibu, satu bapa. Kita main sama-sama, kita pakai sama-sama, kita jalan sama-sama, kita pujuk abuya pergi mandi kolam sama-sama, pujuk abuya beli mainan sama-sama, kita merajuk pun sekali jugak pakat eh.. hehe

Gitu la kan kalau anak gegirl. Selalu mak ayah nak berdandan, matching adik beradik


pink kegemaran


time kena buat passport.. nak gi jalan-jalan

pink lagi... 




gaun dan sate pun sama...

pilih kuih raya

gurau senda eratkan kasih

kakak bawak slow-slow tau.. nanti adik jatuh

di tepian pantai

tengah tunggu abuya balik kerja

ni bukan kakan sama dengan adik... tapi kakak sama dengan bonde dia time umur 10 bulan.. hehe


Beli baju pun kena sama. Kadang-kadang whole family sama (bukan time raya je).. boria pun boria la.. redha je

Sambungan :- Kalau Tak Sama Tak Sah : Part II

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN