bahejabella: 04/28/16

HARGA RUNTUH VITA C , OMEGA GUARD DAN VIVIX

Hujung April. Gaji pun dah masuk kan. Mari cuci mata sikit 3 item promo berkembar yang bakal berakhir tak lama lagi ni. Haa , siapa yang terlepas peluang terutamanya vivix twin promo tu , lepas ni tak tahu la bila lagi akan ada promosi harga runtuh menjunam-junam macam sekarang ni. Dah hampir setahun sebenarnya promo vivix berkembar tu bersempena ulangtahun sambutan 100 tahun shaklee. Desas desus kuat mengatakan promo vivix berkembar ini bakal berakhir 30 April ini. Jangan lepaskan peluang keemasan begitu sahaja ya
VITA C , OMEGA , VIVIX
3 Item itu ialah Vita C Plus , Omega Guard dan Vivix

HARGA VITA C SHAKLEE

Untuk harga biasa pada bulan-bulan biasa , harga runcit sebotol Vita C Plus ialah RM 92.50. Harga untuk 2 botol ialah RM 185.00. Harga runtuh pula setelah diskaun 5% untuk 2 botol ialah RM 175.75. Ini baru harga runcit. Kalau harga ahli...... harga saya untuk anda? jeng... jeng.. jenggg..... kena whatsapp saya la

TESTIMONI VITA C SHAKLEE

Banyak testimoni vita c shaklee yang di war-warkan. Paling menonjol ialah wajah-wajah pengguna tegar yang dulu katanya mendung kembali cerah , licin dan  sihat. Google sekarang!




HARGA OMEGA GUARD

Harga runcit bagi sebotol Omega Guard pada bulan lain ialah RM 136.00. Harga untuk 2 botol pula RM 272.00 dan harga runtuh selepas diskaun 5% ialah RM 258.40. Macam biasalah itu harga runcit. Harga istimewa saya...? Cer teka....

TESTIMONI OMEGA GUARD

antaranya ialah :






Omega Guard membantu menurunkan paras kolesterol


Info Omega Guard

HARGA VIVIX

Vivix inilah satu item shaklee yang paling menjadi kegemaran saya. Walaupun harganya sangat eksklusif , tapi demi menjaga kesihatan sejak umur muda sekarang ni , saya tetap pilih vivix. Harga runcit untuk satu botol vivix ialah RM 475.00 dan RM 950.00 untuk 2 botol. Jika anda membeli vivix promosi twin pack ini , anda akan mendapat diskaun 5% harga runtuh iaitu RM 902.50

Bukan itu sahaja , anda juga akan dapat KEAHLIAN PERCUMA dan BONUS terus dikreditkan ke akaun anda. Super jimat! Lepas dah dapat keahlian pecuma , terpulanglah sama ada nak buat bisnes shaklee atau pun tidak , tiada paksaan pun. 

TESTIMONI VIVIX

Banyak cerita vivix dalam bahejabella.com ni. Jom tengok DISINI . In sya Allah , anda teruja. Antara lain testimoni dan manfaat vivix yang dikongsikan ramai orang ialah :








Allah Maha Menyembuh


Be with us..
NZ World Kingdom
Founder & Director


INFO LANJUT :-

FB : Muhammad Nizam

HOTLINE :  013-976-1627
emeil : alluana35@gmail.com