RENDAM KAKI DALAM AIS UNTUK BUANG ANGIN DALAM BADAN

RENDAM KAKI DALAM AIS UNTUK BUANG ANGIN DALAM BADAN

Semalam aku terbaca post facebook page aktor Mustapha Kamal tu sebab nampak ada orang share. Dalam banyak-banyak post, aku berkenan satu posting yang beliau share dari Pusat Perubatan Islam AlMujahidin tentang rendam kaki dalam ais untuk buang angin dalam badan. Memang tertarik bab buang angin dalam badan sebab artikel paling meletup dan mendapat jutaan views dalam ni pun mengenai cara buang angin medu dan sebu perut . Korang pun asyik bertanya tentang amalan dan suplimen buang angin, jadi aku rasa artikel dari Pusat Perubatan Islam AlMujahidin tersebut boleh dijadikan sebagai panduan


*********************************************************************************
Tahukah anda bila anda bangun dari tidur bila di pijak kaki pada lantai yang sejuk jika anda terasa menyucuk2 di tapak kaki itu maknanya dalam badan anda banyak angin.Angin dalam badan anda itu angin tidak elok ..
Sesiapa yang mengalami masalah tersebut,Kerap sakit kepala,sakit belakang,sakit belikat ,lenguh tengkuk,Kerap sedawa,Kerap kembung perut..

Jika angin Tak di buang dalam badan boleh mengakibatkan bisa seluruh sendi badan.Ada Masa jadi susah tidur malam..

Sebelum ini Saya Ada share #Rendam kaki dalam ais.Sy share semula agar bermafaat pada mereka yang memerlukan..

Tahukah anda amalan rendam kaki dgn Air yg di campur dgn sedikit ais dapat melegakan ketegangan otot dan dapat mengelakkan Dari #GangguanJin..

Terapi rendam kaki dgn air yg dicampur sedikit ais bagi org yg sukar tidur malam baik jika di amalkan..

Bagi masalah sakit kepala,Bisa sakit badan,elok amalkan rendam kaki dgn Air yg dicampur ais ini..

Sekiranya anda ada gangguan jin yg Kronik anda pasti sakit seperti menyucuk2 di kaki yg di rendam..Itu tanda yg tubuh kita ada gangguan makhluk halus..Sekiranya di amalkan inshaaAllah izin Allah jin akan terhindar dari tubuh anda..

Lagi baik jika di campurkan dgn daun bidara limau dan garam bukit dalam air berais itu..

Kesan nya amat baik dalam tubuh badan kita..

Cuba la ..

Sy setiap hari setiap pagi dan sebelum tidur pasti akan rendam..

Amalkan sebelum rendam kaki baca

#Al_Fatihah7x

#AlI_khlas7x

#Dan_selawat7x


Cuba la kesan nya amat memberangsangakn..

InshaaAllah Izin Allah Kaki badan akan Rasa ringan..


Kesan Gangguan makhluk halus..

=Kaki Rasa Pijau bila di rendam kaki dalam Ais

=Lenguh kebas pada kaki

=Sakit mencucuk di kaki

Sekiranya anda ada kesan ini nasihat sy dapatkan rawatan islam berhampiran ...

Harus di ingat ini adalah Salah satu Alternatif dalam rawatan islam sebagai salah satu iktiar untuk merawat pesakit..inshaaAllah izin Allah Sakit anda akan sembuh.Semua atas izin Allah..

Baik Juga anda amalkan Mandi Ais seperti yang Saya sendiri share artikel sebelum ini....

Siapa yang Tak tahan Mandi ais boleh la Cara di atas..

Moga bermafaat pada mereka yang memerlukan InshaaAllah Aamiin

#SilakanShare..๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

#Whatsap➡0173574498/0173574478

#AddFollow➡Pusat Perubatan Islam Al-Mujahidin




*********************************************************************************

Boleh la cuba mandi ais atau rendam kaki dalam lepas ni. In sya Allah mana tahu mujarab dan angin dalam badan berkurang. Ataupun kalau korang nak telan nutrisi dan herba boleh cuba set ni : 





BACA :

 16 TESTIMONI BUANG ANGIN DALAM BADAN

BILA DATUK SITI NURHALIZA MAKAN BAWANG PUTIH

HALIA GORENG UNTUK BUANG ANGIN



#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.
bahejabella © . Designed by MaisarahSidi.com