25 September 2016

Selamat berhujung minggu. Walaupun sini kerja dah hari Ahad. Ni update time rehat dan free ye, bukan time kerja.. hehe... 

sisterhood goal...gambar aktiviti weekend semalam... main rendam rendamkan diri


Adik dah reti sikit posing.. walaupun kadang-kadang mood ke laut jugak, tak kuasa nak layan kalau orang suruh posing nak ambik gambar


mentang-mentang la sekolah depan rumah, boleh masuk sesuka hati je eh.. haa kan dah panas tu

oren hari ni

buat lentok boleh... sambil pegang bekal conflakes madu dan didatangi kucing kesayangan a.k.a bestfriend dia


bye bye meowww..




salah satu amalan kat sekolah yang berjaya dipraktikkan di rumah... rajinnyaa.. 
ada sape nak tempah bibik tak?

baby dia...

Dah besar rupanya budak yang dulu kecik ni. Selalu panggil adik, adik, adik. Lepas ni dah kena panggil kak ngah. Nanti dia duk ingat dia baby lagi. Manja over..hehe

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN