bahejabella: 03/20/15


Tong-tong ESP , CINCH SHAKE ,  tong MEAL SHAKES atau lain-lain sekalian banyak botol-botol shaklee yang kosong dah habis guna tuuu jangan lah buang sebgitu sahaja.... boleh recycle sekaligus dapat jaga & selamatkan alam sekitar , go green gitteww... he he

contohnya macam ni haa... 2 tong CINCH SHAKE VANILLA & CHOCOLATE kosong ni ,, klise laa buat tabung duit kan , tong pun besar.. berbaloi dan sesswaii sangat.. satu untuk kakak baheja dan satu lagi untuk adik naurah..

budak-budak sejak lahir , sejak baby ... kan selalu dapat duit. banyak pulak tu yang terkumpul...orang datang ziarah , musim raya, jumpa-jumpa orang sana sini.... 
tok dan tokmanya pulak sangat pemurah... selalu jer bagi..

lama kelamaan nanti lebih banyak dari abuya & bonda... Alhamdulillah rezeki anak-anak... Nanti time dhorurat , boleh lah abuya pinjam yer.... ha ha ha...



tu diaaaa tabung kakak & adik.... chantek takkkk