03 April 2015


Items wajib awal pagii.... Gebang lebih takmau....

tuhhdiaaa 2 jenis herba ni bagaikan bukan lagi pencegah... tapi dah jadi macam penawar rasmi untuk resdung tegarku... ye saya peresdung tegar! sedari dulu.....
fallin' in love gitu ... 
.
macam mana laa tak boleh fallin' in love kalau dah bersin teruk pepagi dah jarang...the annoying alahan & segala macam allergikk pun dah kurengg... hampir pupus... gatal-gatal hidung , telinga , mata tak ade la seteruk dulu... boleh senang lenang membaham lobster & ketam..
.
Sebab itulah dalam kalangan sahabat-sahabat customer saya ada yang panggil kami pakar resdung..

 yang penting konsultasi terbaik & BEST DEAL EVER!




Alhamdulillah Wa Syukru Lillaah


jangan lupa untuk dapatkan kesan kaww kawwww..... please add-onn vivix...
sangat terbaik.... HIGHLY RECOMMENDED


Baca :-  RESDUNG LENGKAP



Allah Maha Penyembuh


Be with us..

INFO LANJUT :-

NZ World Kingdom
Founder & Director
FB : Muhammad Nizam

sms/whatsapp : 013 976 1627

Asyikk posting shaklee jer khennn... Nahh ambik ni posting telur buaya..
Semalam lalu lalang kat pasar payang , ambik angin malam... banyak aihh orang duk jual buah durian dan segala macam buah buahan tempatan...Musim awal durian muncul laa ni agaknya...
ermmm diet laa sangat kannn..

Ni diberi nama durian TELUR BUAYA.. tak tau laah memang nama dalam dewan bahasa pustaka atau saja diberi oleh abang abang otai penjual durian ni... betul ke bentuk telur buaya macam ni? haha agaknya la kan...

looks great... rasa memang lemak manis berkrim...saiz comel molek , isi lembut sedang sedang ,.juicy... meleleh... aaahhh tempting kann...

harga? ermm sekilo RM 30..  ye 30 ringgit... sanggup? sebijik saiz sederhana cenggini haa elok sekilo beratnya.. alkisahnya memang sebijik jer laa beli.. nak rasa penangan telur buaya .. hilang kempunan... berbaloi... balik rumah , memag tak pandang kiri kanan... burpppppppppp....!!




Petang hari Selasa , satu hari sebelum era gst bermula...lewat petang dalam perjalanan pulang dari kerja, terima call...
.
.
Stranger : HELLO

Aku : YE

Stranger : Boleh bercakap dengan encik muhammad nizam

Aku : Ye saya

Stranger: Saya **** (lupa dah nama apa)...   dari syarikat ****** ...  Encik dijemput ke hotel grand continental hari jumaat ni laa ye sempena pelancaran produk terbaru kami... double tripple stem**** 

Aku : Ok .... (mata ke atas  , buat aksi2 annoying... takpelah kan , dia tak nampak.. hehe)

* * * * * * *  * *  * * * * * * *

ni lah penangannyaa kot asyik duk over expose nombor telefon , kan dah kena.. hehehe... takpun ade lettew mana-mana agensi duk jual data pelanggan... aishhh depa ni takdak kerja lain kaaa duk ambil untung atas angin jual maklumat... sangat annoying okay!!! Ade time , boleh la layan dengan tenang sekali sekala panggilan camtu.... ni orang tengah rushing nak balik rumah - memang tak lah.. sorry
;

Hari-hari Jumaat ni busy , tak boleh ganggu sangat.. tidur dengan anak-anak , pergi swimming,,update blog , family day ..ok.. ha ha ha..
plus... satu lagi , setakat ni buat masa sekarang , taknak lagi bisnez lain , double ke tripple ke fourple ke... saya fokus shaklee dulu... ok!

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN

backlinks

ping blog Backlink - OhDunia.my

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

tinggalkan jejakmu