bahejabella: 02/19/17

Alhamdulillah, setelah menunggu sambil teruja, akhirnya dapat jugak la satu juta. Teruja tu sebab nak screenshot

Ehhem.. tapi bukan lah bonus shaklee satu juta ringgit atau menang cabutan sspn, satu juta tu pageview blog ni haa. Tepat tepat pulak tu dapat snap angka tu. Tak lebih tak kurang


Alaa.. untuk pencapaian blog sendiri aje kan. Sekurang kurangnya tahu la jugak blog dikunjungi dan dilawati orang.. hehe.. Terima kasih la rakan-rakan budiman, kenalan maya, anonymous, customer shaklee yang jumpa blog ni, stalkers, pengikut yang setia atau pun tak setia (macam ramai jer kan pengikut.. perasan tul) dan semua sekali la yang sudi baca bebelan aku yang tak seberapa ni, secara diam-diam, langsung atau tak langsung. Kadang-kadang tu tak ada idea sangat pun, merapu, throwback, sharing pengalaman sedikit sebanyak dan luahan rasa je 

Yang dah melepasi satu juta tu jangan la jeling-jeling dan gelak pulak..haha.. Tahniah untuk korang. Yang otai-otai tu, memang tak dan kejar la kita... semput dan mengah nak kejar pun.. kahkah. Kalian semua inspirasi dan motivasi saya

ENTRI PILIHAN

Ada beberapa entri hits yang meletup dalam blog ni aku kongsikan, antaranya :-



Ni entri paling hits dan cecah 130 000 PV... lama-lama nanti cecah 1 juta PV pulak kot..mana tahu, kan. Alhamdulillah, dari entri ini.. ramai orang whatsapp untuk bertanya dan membeli set buang angin organik terbaik di era ini

(cerita angin dalam badan lagi)


yang ni entri tak ada sebarang tulisan. Kalau ada pun kat tajuk je. Semuanya gambar. Masa tu jumpa info menarik, kebetulan aku rasa tengah beli charger telefon baharu. Terus la masukkan dalam blog, untuk panduan rakan-rakan



ni antara kenangan mahal dalam kehidupan, teringat sungguh





Ni entri untuk yang belum naik kapal terbang la. Kaki travel atau dah beratus kali naik kapal terbang tu kalau baca , jangan sengih-sengih pulak eh.. hehe

Teruskanlah berkungjung dan melawat kat sini. Tegurlah jika ia baik untuk penulisan di arena blog. Terima kasih semua