bahejabella: 06/01/16

Dalam banyak-banyak koleksi teddy bear dan anak patung. Ada satu yang selalu menjadi pelukan dan kerap di kelek , ditatang bagai minyak yang penuh oleh si adik naurah salsabeela ni. Patung murah je pun, beli kat giant

Dulu masa dia masih dalam perut, patung ni kesayangan kakak dia punya. Selalu panggil patung tu baby bella sebab dah bajet nak dapat adik perempuan bagi nama salsabeela. Bila bella sebenar dah keluar dan membesar, ermmm adik dia la pulak main. Sayang sangat laaa patung tu. Kadang-kadang baju sendiri pun siap dipakaikan kat anak patung tu


Tidur pun dengan baby dia tu. Moment paling syok tengok bila dia terjaga sekejap dari tidur, siap cari baby dia dan tarik semula baby tu untuk dipeluknya. Baru boleh sambung tidur


Throwback. Masa ni patung baby tu kakak baheja yang punya. Yer la, takde kawan lagi kan. Kawan dengan patung baby tu je la


Ni baby bella sebenar dah keluar beberapa bulan...Yeahh... Kakak dah ada kawan


Sekarang dah jadi kawan baik, kawan gaduh , gaduh dan gaduh lagi. Kawan tidur, kawan gelak dan kawan nangis.. Gaduh gaduh pun, kalau salah seorang takde kat rumah, mesti sorang lagi tercari cari rindu... huhu


Ada ramai yang tanya dan sembang , nak hilangkan batuk tu macam mana ye. Minum madu ke, kemam strepsil ke, minum air limau suam ke, minum air asam jawa ke. Semua tu memang betul. Tapi bagi saya la, ini dari pengamal bahan semulajadi kepada peminat dan pengamal bahan semulajadi juga ye. Nak hilangkan batuk , minum vivix laaa...

Musim apa tak tahu la. Lepas musim demam , musim batuk pula. Tak dapat dipastikan kaitan musim panas dengan musim batuk. Yang pasti aku tengok status facebook , orang cerita bab demam dan batuk. Anak-anak dan mak bapak anak sekali kena batuk. Jumpa kawan pun duk bercerita dia batuk 2 minggu

Sama la macam aku , dekat 2 minggu lebih batuk. Batuk yang menyakitkan. Ada sesuatu yang duk hold dalam tekak, tak lepas. Batuk siap gatal-gatal dalam tekak campur kahak pekat pula tu. Sampai tidur malam sangat tak lena. Mimpi pun kurang indah

Hilangkan Batuk Secara Semulajadi

Yang korang selalu duk amal tu kalau berkesan, teruskan la. Ni cara saya. Pekena 2 kali, Alhamdulilla batuk surut, tak lama lepas tu, sembuh dengan izin Allah

Saya minum vivix campur madu dan perahan air lemon. Campur air sedikit. Mujarab. Sedap pula tu

Baca banyak kisah vivix yang tersohor lagi eksklusif ni DISINI

testimoni rakan yang amal vivix, membantu legakan batuk dan masalah angin dalam badan


Nak vivix? Hubungi saya :
013 976 1627

Allah Maha Memberi Sembuh