bahejabella: 12/15/16

Lagi petua buang angin dalam badan yang saya dapat dalam facebook sebentar tadi. Petua Buang Angin Dalam Badan kali ni diberikan oleh page Pesan Bonda yang selalunya banyak berkongsi bermacam-macam petua

Mudah saja cara yang diberikan iaitu mandian dengan air limau. Aku suka petua ni sebab teringat dulu zaman belajar dan ghairah jumpa ilmu atau benda baharu dalam hidup, selalu jugak mandi air limau. Kadang-kadang tok guru yang mandikan. Nak buang jin katanya... jin yang bersarang dalam badan

Memang selepas tu badan jadi ringan, selalu mengantuk dalam kelas atau datang sifat malas tu memang dah berkurang. Kadang-kadang air limau campur sirih dan daun pandan. Kadang-kadang terketar-ketar kena mandi ais, macam atlet sukan selalu buat tu

PETUA BUANG ANGIN DALAM BADAN


Ok.. ni petua yang diberikan oleh page Pesan Bonda tu

Bila badan penuh angin, penuh bisa, beginilah cara menghilangkan bisa dalam badan, lenguh sendi, sakit belakang, sakit kepala, susah tidur malam dan banyak lagi khasiatnya, di antaranya menghindarkan gangguan makhluk halus..

Cara nya mudah sahaja..


1) Beli 1 pack Ais, masukkan ke dalam baldi dan di campurkan air sedikit dalam baldi tersebut.. kalau taknak beli pun, guna je ais dalam peti kat rumah

2) Perahkan Limau Nipis atau Limau purut dalam 4 ke 5 biji dalam baldi

Sebelum Mandi Anda baca:

Al-Fatihah 3 kali

Al-Ikhlas 3 kali

Dan Selawat 3 kali

Sebaiknya baca ayat suci ini angkat baldi di luar bilik air dahulu,  selesai baca barulah mandi

Sebaiknya mandi ini buat bilasan terakhir, mandi dulu dengan air biasa terlebih dahulu, last sekali mandi dengan air limau ini.. 

Mula mandi dari kepala , lebih kan siram di belakang tengkuk dan bahu

Sekiranya anda ada gangguan, anda akan rasa seperti angin keluar dari belakang tengkuk anda..
Badan , kepala akan menjadi ringan..

air limau


Sekiranya anda sedawa atau muntah selepas mandi , di nasihat dapatkan rawatan Islam berhampiran

Mandian ini hanya alternatif dalam merawat pesakit buang angin bisa dalam badan. Di sarankan mandi sebaiknya waktu selepas Subuh dan selepas Maghrib


SUPLIMEN BUANG ANGIN DALAM BADAN

Untuk alternatif lain yang nak buang angin dalam badan, boleh cuba suplimen ni. Set lengkap mengandungi VIVIX, ESP, ALFALFA, PEPPERMINT GINGER PLUS dan GARLIC COMPLEX


TESTIMONI SET BUANG ANGIN




BACA : 





Allah jualah Maha Memberi Kesembuhan.. 

Info Set Buang Angin Dalam Badan
013 976 1627
alluana35@gmail.com