21 March 2018

Tak lama dah hero abuya ni nak cukup umur setahun. Musim meniarap dah berlalu. Merangkak slow-slow pun dah tak main laa sekarang. Apa yang dia tahu sekarang ni, merangkak laju-laju, mengutip benda-benda atas lantai dan masuk mulut, berdiri, melangkak 10 tapak dan paling penting... memanjat

Kakak-kakak time rajin melayan boleh la diharapkan tolong tengok-tengok. Time diorang buat hal sendiri dan malas tu... yaa ampunn



tak sedar tiba-tiba je syok panjat dan landing atas kerusi





yaaa tudiaaa boss kita berehat sebentar setelah penat berjalan

1 comment:

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN

backlinks

ping blog

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini