bahejabella: SHOPPING ONLINE DAN BUAT DUIT DI SHOPBACK

SHOPPING ONLINE DAN BUAT DUIT DI SHOPBACK

/
7 Comments
January 23, 2017
Era hipster ni dah jadi gaya baharu jika membeli belah secara online. Hanya di hadapan laptop atau smartphone sahaja sudah boleh dapat barang yang dihajati. Sebenarnya ia jauh lebih jimat jika dibandingkan perlu keluar rumah untuk shopping. Sekurang-kurangnya jimat kos minyak kereta, dan parking. Belum kira lagi kos masa, tenaga dan emosi jika terpaksa menempuh kesesakan lalu lintas, apatah lagi di hujung minggu. Gedung-gedung jualan online juga bak cendawan yang tumbuh selepas hujan. Makin banyak dan meriah

SHOPPING ONLINE DAN BUAT DUIT DI SHOPBACK  



Pernah dengar ShopBack? ShopBack.my  adalah salah satu perintis yang memperkenalkan cara membeli-belah serba baru ke arena membeli-belah online di Asia Tenggara sejak September 2014
dan makin trending. Bukan saja dapat membeli belah, anda juga dapat buat duit di ShopBack . Perkataan ShopBack itu sendiri dah cukup memberi maksud web ini ( Shop Online, Earn Cashbask )

Dengan memberikan pulangan tunai (Cashback) sehingga 30% kepada pelanggan apabila mereka membeli-belah di lebih 1,000 stor online, ShopBack telah menghubungkan penjual dan pembeli dengan sistem ganjaran yang menguntungkan kedua belah pihak.


antara gedung online popular yang bekerjasama dengan ShopBack


Apabila pembeli berjaya membuat transaksi pembelian di mana-mana gedung online yang bekerjasama dengan laman ShopBack, gedung online yang membuat keuntungan dari pembeli ini akan memberi komisyen kepada ShopBack. Dan ShopBack akan berkongsi pula komisyen tersebut dengan kita. Kita akan menerima komisyen dalam bentuk pulangan tunai. Mudah dan syok kan!

Jika anda selalu membeli belah online di gedung-gedung popular seperti  Zalora, Lazada, eBay, Groupon , AgodaHotels.com,  ASOSBus Online Ticket  , Best Deals dan lebih 1000 stor online yang bekerjasama dengan ShopBack ini, tidak syak lagi anda memang patut sign up ShopBack 

Nah daftar ShopBack kat sini cepat : https://www.shopback.my/?raf=ktszak


step mudah shopping online di ShopBack



Jom layan tutorial ShopBack ni :

7



Selamat membeli belah sambil buat duit dengan ShopBack! Aplikasi ShopBack di telefon pintar pun ada KLIK SINI kalau nak install. Jangan lupa sign up tau, banyak untung woo




You may also like

7 comments:

  1. Apalagi jom ler shopping..

    ReplyDelete
  2. hai sis jom join contest yana
    https://almiraalwani.blogspot.my/2017/01/1st-contest-shazyanas-tupperware-2017.html

    ReplyDelete
  3. first time dgr tntg ShopBack ni 😊 sbb sy x minat shopping. btw, nice info

    ReplyDelete
  4. bagus nih... thx dear . terus shopping . haha

    ReplyDelete
  5. Shopback mmg menarik..dah la shopping dpt balik duit kan

    ReplyDelete
  6. Marilah kita pakat2 shopping

    ReplyDelete