bahejabella: Mengidam Pulut Kuning Sedap

Mengidam Pulut Kuning Sedap

/
3 Comments
December 18, 2016
Cerita minggu lepas la. Tak perlu story banyak. Aku mengidam pulut kuning sedap, cukup lemak, cukup rasa, cukup santan segala.. Ermm tengok instagram zarina zainuddin pulak tu asyik jual pulut kuning je, terliur dibuatnya

Dek kerana keterliuran yang keterlaluan, kebetulan duk rumah mak pulak tu, apa lagi.. aku suruh la mak masak. Barang-barang , bahan semua aku beli. Nak buat sendiri boleh, kot tak sedap

mak suruh ambik semua menda alah ni belakang rumah.. fresh.. mak suruh ambik lengkuas guna cangkul, hurmm aku cabut dengan tangan macam tu je,..hehe

rupa pulut kuning yang dihiaskan


Oleh sebab time tu birthday kak ngah Naurah Salsabeela dah dekat, kebetulan semua sepupu sepapat dia ada sekali kat rumah tok diorang, kira celebrate sekali lah birthday dia yang ke 3, seminggu lebih awal dari tarikh sebenar


naurah turns 3

biasalah acara potong memotong

sedang hadamkan kek

ni menikmati round yang ke 2.. 
aduhh enaknya bersama rendang daging..lupakan pasal kalori kejap..hehe




You may also like

3 comments:

  1. Happy Birthday Naurah. Sedapnyaa pulut kuning

    ReplyDelete
  2. HAPPY BIRTHDAY NAURAH COMEL..SEDAP MKN PULUT KUNING

    ReplyDelete
  3. Nampak best..ada rendang semua..tp sygnya SA x leh makan pulut...semput

    ReplyDelete