bahejabella: Bila Naurah Posing Nak Pergi Sekolah

Bila Naurah Posing Nak Pergi Sekolah

/
2 Comments
September 25, 2016
Selamat berhujung minggu. Walaupun sini kerja dah hari Ahad. Ni update time rehat dan free ye, bukan time kerja.. hehe... 

sisterhood goal...gambar aktiviti weekend semalam... main rendam rendamkan diri


Adik dah reti sikit posing.. walaupun kadang-kadang mood ke laut jugak, tak kuasa nak layan kalau orang suruh posing nak ambik gambar


mentang-mentang la sekolah depan rumah, boleh masuk sesuka hati je eh.. haa kan dah panas tu

oren hari ni

buat lentok boleh... sambil pegang bekal conflakes madu dan didatangi kucing kesayangan a.k.a bestfriend dia


bye bye meowww..




salah satu amalan kat sekolah yang berjaya dipraktikkan di rumah... rajinnyaa.. 
ada sape nak tempah bibik tak?

baby dia...

Dah besar rupanya budak yang dulu kecik ni. Selalu panggil adik, adik, adik. Lepas ni dah kena panggil kak ngah. Nanti dia duk ingat dia baby lagi. Manja over..hehe



You may also like

2 comments:

  1. alahh comel sngt bakpe. geram jee.

    ReplyDelete
  2. boleh jadi model besar nanti..
    model muslimah :)

    ReplyDelete