03 October 2016

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera. Salam Ma'al Hijrah. Selamat bercuti bagi yang sedang bercuti. Ramai ibu bapa yang berusaha gigih mencari cara rawat asma untuk anak-anak kesayangan. Tak keruan dibuatnya jika anak tersayang selalu semput dan masuk hospital, kena pasang wayar macam-macam, kan. Hati mana lah tak runtun dan walang melihat anak kecil di baringan katil dalam hospital. Pelbagai cara rawat asma dalam kalangan kanak-kanak yang diusahakan oleh ibu bapa. Antara petua tradisional yang selalu diamalkan ialah menggunakan bawang putih campur minyak, daun sirih dan buah petola. Tak kurang juga yang mengambil pakej nutrisi organik dan alami

SET NUTRISI ORGANIK BANTU SEMBUHKAN ASMA ANAK


Begitulah juga asma yang sangat teruk dialami oleh anak saudara aku, Khaira Khalisa. Sepupu baheja dan naurah. Dari kecik hidap asma, selalu warded hospital, mak dia selalu kena cuti on the spot sebab jaga Khaira. Kadang-kadang terkena semput pukul 3 pagi, makna kata pukul 3 pagi tu jugak laa kena rushing ke hospital. Husband kerja di laut, bukan selalu ada dengan family. Kadang-kadang, adik aku (mak Khaira) bawak anak dia sorang-sorang jer la pergi hospital. Tengah malam pun redah saja. Kesian kan

throwback masa kecil : kakak baheja dan kakak khaira
throwback masa kecil : kakak baheja dan kakak khaira

serasi bersama
serasi bersama


Tapi sekarang Alhamdulillah, cukup lega dan bersyukur. Khaira dah sihat dan kembali ceria seperti kanak-kanak lain. Dah jarang (dah lama) tak dengar berita masuk hospital. Ada la kadang-kadang semput singgah sikit-sikit , tapi dah tak masuk hospital la. Pakej nutrisi organik lagi semulajadi sangat-sangat membantu dalam ikhtiar sembuhkan asma yang Khaira lalui sejak kecil

SET ASMA KANAK-KANAK
SET ASMA KANAK-KANAK


Ini dia set asma semulajadi untuk kanak-kanak yang Khaira amalkan. Sedikit sebanyak telah mengurangkan simptom-simptom asma yang menderitakan itu. 4 jenis suplimen untuk set asma dari bahan semulajadi ini ialah Nutriferon , Chewable Vita C Plus , Meal Shakes dan Minyak Ikan Tulen Omega Guard

TESTIMONI SET ASMA KANAK-KANAK

testimoni asma , kredit : Jusliana Jaafar
testimoni asma, kredit : Jusliana Jaafar

testimoni asma, kredit : Ida lar
testimoni asma, kredit: Ida lar

cair kahak dan selesema, kredit : Umi Shida
cair kahak dan selesema, kredit : Umi Shida

redakan selesema dan batuk, kredit : Shahz Eirul
redakan selesema dan batuk, kredit : Shahz Eirul

testimoni semput, kredit : Surynn Zain
testimoni semput, kredit : Surynn Zain

testimoni batuk dan kahak, kredit : Nor Atikah , Ummu Ainan
testimoni batuk dan kahak, kredit : Nor Atikah , Ummu Ainan


bila naurah disuruh posing
bila naurah disuruh posing

model omega guard yang terpaksa
model omega guard yang terpaksa

KELEBIHAN UTAMA MINYAK IKAN  OMEGA GUARD

1 - Minyak ikan tulen berkepekatan tinggi
2-  Membekalkan spektrum luas asid lemak omega-3 gred farmaseutikal yang asli dan tulen
3- Terdiri daripada tujuh komponen utama, termasuk EPA untuk kesihatan keseluruhan dan DHA untuk fungsi dan perkembangan minda yang normal
4- Satu sajian Omega Guard membekalkan 990mg asid lemak omega-3.
5 - Omega Guard dihasilkan melalui proses proprietari penyulingan molekul berganda yang bertujuan untuk meningkatkan kepekatan asid lemak omega-3 dan pada masa yang sama menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang sering mencemari pelbagai spesis ikan
6- Murah dan sangat mampu milik , sesuai untuk seisi keluarga



Allah Maha Memberi Sembuh

Info Lanjut :
Whatsapp : 013 976 1627
alluana35@gmail.com






1 comment:

  1. Bolehlah promote ubat ni nanti..#omegaguard

    ReplyDelete

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

Top Commentators Ramadhan 2017

backlinks

ping blog Backlink - OhDunia.my

FREQUENTERS

Popular Posts

Blog Archive

PALS

G+

BLOGGERS SEPERJUANGAN