20 September 2016

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Dah cuci muka ke belum pagi ni? Skincare apa yang dipilih ye? Harapannya semoga rakan-rakan memilih skincare yang selamat tanpa bahan kimia, merkuri dan berbahaya. Kalau boleh hati-hati la membeli skincare dari bahan yang sama antara sekalian banyak skincare lain, cuma dibranding dan ditampal sticker sahaja. Sayangi wajah anda. Jangan sembarangan memilih. Ikut nasihat doktor ni :-


Antara skincare yang diyakini selamat, berkesan dan menggunakan bahan semulajadi ialah set nutriwhite ini
Nilai setanding SK II tau, kualiti terbaik dengan 16 bahan semulajadi dari 16 buah negara antaranya :-




Akhir bulan lepas , kak zura menghubungi saya untuk mendapatkan skincare terbaik ini. Akhirnya setelah hanya 3 hari mencuba, beliau sangat berpuas hati. Kak zura membeli set flawless yang bajet sahaja. Suami beliau pun tumpang sekaki nak flawless jugak. Risau juga lah dia kot tak sempat guna setengah tahun dah habis

Kak Zura beli 3 jenis ni sahaja...
Pembersih , Pelembap dan Vita C untuk rawatan dari dalam

Balancing Moisturizer
Formula Bebas Minyak untuk Menyihatkan dan Menghidratkan Kulit

- Bebas minyak dan tidak melekit
- Berupaya mengawal rembesan sebum - Membelai kulit dengan mengimbangkan lembapan agar kulit terasa segar, licin dan berseri sepanjang hari tanpa kilauan
- Terbukti berkesan secara klinikal
- 146% peningkatan keanjalan kulit dalam tempoh 28 hari
- 268% pengurangan garis-garis halus dalam tempoh 28 hari
- 173% pengurangan kedutan dalam tempoh 28 hari
- Membantu mengembalikan keseimbangan lipid

Gentle Deep Foaming Cleanser

- Membersihkan dan menyegarkan kulit
- Rumpai laut menanggalkan kotoran, mengelupaskan sel-sel mati dan menegangkan kulit
- Alga Hijau melembapkan kulit dan membersih hingga jauh ke dalam liang-liang kulit untuk menghapuskan toksin
- Strawberi Begonia mencerahkan dan meratakan tona kulit
- Lembut dan menyegarkan
- Jimat penggunaan sehingga setengah tahun... kalau anda jimat lagi, boleh sampai setahun

Jom baca banyak :- TESTIMONI NUTRIWHITE YANG SELAMAT DAN BERKESAN SERTA SEMULAJADI


Hubungi saya :-
013 976 1627
alluana35@gmail.com

5 comments:

  1. SERASI DGN WAJAH OK SGTLAH TU

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... nanti Kak P.I pun kena cuba

      Delete
  2. Kalau dpt guna 3 bulan berdua pun dah kira jimatlah tu

    ReplyDelete
  3. yang dekat header blog cikgu nizam tu serius punya flawless...!! heheheheee.. :)

    ReplyDelete
  4. Lamanya boleh guna, sangat jimat.

    ReplyDelete

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN