bahejabella: TEH HALIA MODEN

TEH HALIA MODEN

/
0 Comments
February 08, 2015
<< My simply brunch >>

time kul 10 pagi  macam tu memang kena break minum teh magika... dulu gemar jugak minum kopi , kopi kampung , kopi 3 + 1 , kopi susu kambing , cappucino , neslo dan pelbagai ramuan kopi lagi yang dijangkakan akan menambah tenaga , lawan mengantuk untuk sambung kerja seharian...

selalu juga minum teh arab , haaa.. depa bubuh daun pudina...

ni saja test resipi teh magika , 4 - 5 kali ganda boost energy habaq hangg, energy mata - tubuh - stamina... style lain bancuh teh magika , mix dengan peppermint ginger... please NO sugar... baru lah lebih sihat & menyegarkan... sangat...!!

kandungan teh magika pilihan saya...


cerita panjang rahsia teh magika saya yang dah lama terbongkar  DISINI

resipi ginger yang di tambah ni bukan sebarang ginger....  PEPPERMINT GINGER PLUS    sangat hebat mengandungi ramuan utama herba asli pudina  & halia...  sekali hirup teh halia segera ni,,, aaahhh rasa sangat nyaman , elok juga utk panaskan badan... angin2 pun keluar sambil2 tu , sendawa boleh tahan... 




nak cuba... jom!!!!


Allah Maha Penyembuh


Be with us..
NZ World Kingdom
Founder & Director

FB : Muhammad Nizam
sms/whatsapp : 013 976 1627



You may also like

No comments: