15 January 2015


Ada yang mesej saya offer2 langkah penurunan paras gula , pencegahan kencing manis ,, macam macam sekelian banyak produk...ermm...
In sya Allah , kalau anda berniaga dengan jujur , produk bagus , HALAL , BUKAN SINTETIK , tiada bahan terlarang & tiada kesan buruk jangka panjang.. saya sokong... asal berniaga ..ada semangat.
.nak survive.. saya suka je tengok... on the other side mungkin saya pun boleh belajar kehidupan degan anda..

tapi tak tau laa... hati ni berkenan kat VIVIX je... dengan satu set diabetis skali...



Arwah ayah pengidap kencing manis , 4 tahun sebelum meninggal , kaki ayah kena potong.. kebetulan satu tahun tu pulang bercuti belajar , sempat 5 hari sahaja , ayah hembus nafas akhir ..dalam pelukan saya... masih teringat & takut sangat...

Kawan.. supplement cegah & kawal penyakit 3 serangkai , 4 serangkai ke.. bukan nak kawal takdir Tuhan...tapi ikut suruhan Tuhan.. suruh ikhtiar.. kan..tubuh badan kan amanah Tuhan...
end of the day... Allah Maha Penyembuh..

jom vivix... sebut betul betul... vivix...membantu melindungi dan memperbaiki DNA..





testimoni popular





Allah Maha Penyembuh


Be with us..
NZ World Kingdom
Founder & Director


FB : Muhammad Nizam

sms/whatsapp : 013 976 1627



1 comment:

  1. Vivix..saya suka saya suka hahaha..bak la satu

    ReplyDelete

#Ini adalah blog peribadi

#Segala testimoni dan penulisan berkaitan produk SHAKLEE yang dikongsi & disebarluaskan infonya dilaman ini BUKAN bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit.

#Pembaca sangat digalakkan untuk mendapat nasihat dari pakar kesihatan dan perubatan. Allah jua Yang Maha Memberi Kesembuhan.

PALS

G+

FREQUENTERS

Popular Minggu Ini

Bila Abuya Membebel

BLOGGERS SEPERJUANGAN